De Dikke Dragonder

Dinerbon Maastricht De Dikke Dragonder
Adres
Platielstraat 21
6211GV Maastricht
Telefoon
043 321 4187
Dinerbon Maastricht De Dikke Dragonder
Dinerbon Maastricht De Dikke Dragonder

De Dikke Dragonder is één van de laatste échte bruine cafés van Maastricht. Je vindt dit horecabedrijf aan de Platielstraat 21, op een steenworp afstand van het Vrijthof. Bij het plaatselijke uitgaanspubliek wordt het etablissement ook wel liefkozend ‘De Dikke’ genoemd. Het café heeft een unieke authentieke sfeer die onder meer gekenmerkt wordt door oude sherryvaten die nu als tafels dienen. De Dikke Dragonder beschikt ook over een straatterras, dat op koude dagen verwarmd wordt, zodat het ook voor de deur van het café het hele jaar goed toefen is. Omdat het horecabedrijf elke dag van de week geopend is, kun je er van maandag tot en met zondag met je dinercheque of dinerbon terecht. Van maandag tot en met zaterdag gaat de deur van De Dikke Dragonder om 10 uur ‘s morgens open en op zondag om 12 uur ‘s middags. Op alle dagen sluit het café om 2 uur ‘s nachts.

Laat je niet in de maling nemen door het woordje ‘café’ op de gevel van dit horecabedrijf, want je kunt er voor veel meer terecht dan alleen maar het drinken van een drankje. De Dikke Donder is namelijk ook voorzien van een volledige keuken waar heerlijke maaltijden voor je kunnen worden klaargemaakt. Met het oog op de openingstijden van het horecabedrijf is er zowel voor de lunch als voor het diner een uitgebreid culinair aanbod dat vanwege seizoensinvloeden regelmatig wordt aangepast. De Dikke Dragonder richt zich voor wat betreft de te serveren gerechten niet specifiek op één culinair gebied (zoals bijvoorbeeld de Franse keuken), maar brengt de smakelijkste gerechten vanuit de hele wereld naar Maastricht, zodat er in het gevarieerde menuaanbod gegarandeerd iets te vinden is dat aan je persoonlijke smaak voldoet. Het vriendelijke personeel maakt het perfecte plaatje voor gezellig uit eten gaan bij De Dikke Dragonder tenslotte compleet. Let op, vanwege de grote populariteit van deze eetgelegenheid is het absoluut aan te raden om vooraf te reserveren.

Aangezien De Dikke Dragonder officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon is, kun je er aan het einde van je verblijf zonder problemen (deels) je rekening voor de genuttigde consumpties mee voldoen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10