Wijnrestaurant Mes Amis

Dinerbon Maastricht Wijnrestaurant Mes Amis
Adres
Tongersestraat 5
6211 LL Maastricht
Telefoon
043-3257866
Dinerbon Maastricht Wijnrestaurant Mes Amis
Dinerbon Maastricht Wijnrestaurant Mes Amis
Dinerbon Maastricht Wijnrestaurant Mes Amis
Dinerbon Maastricht Wijnrestaurant Mes Amis

Wijnrestaurant Mes Amis in Maastricht is de perfecte plek om met uw Dinerbon uitgebreid te gaan tafelen met uw familie, vrienden of partner. “Mes Amis’’ betekent ‘’Mijn vrienden’’ in het Frans en dit zal u zeker merken in de grote mate van gastvrijheid van het restaurant. Bij Mes Amis draait alles om wijn en hebben zich gespecialiseerd in wijn/spijscombinaties. Ze selecteren eerst de wijnen en creëren op basis daarvan een bijpassend menu met seizoensgerechten.  Wijnrestaurant Mes Amis is maandag t/m zaterdag geopend vanaf 17:30

Wilt u echt even een luxe avondje uit met uw Dinerbon? Dan bent u bij Mes Amis aan het goede adres. U kunt er kiezen voor een vier t/m negen gangendiner met mogelijkheid tot een aansluitend wijnarrangement. Elke dag wordt er gekookt met verse vis, vlees en groenten. Ze gebruiken daarbij zoveel mogelijk producten uit de Limburgse regio. Dit geldt trouwens ook voor de wijn! Ze werken samen met een aantal lokale wijnboeren, waarbij de kwaliteit van de wijnen op hoog niveau is komen te staan. Laat u verassen en geef Wijnrestaurant Mes Amis het vertrouwen om uw avond tot een ware belevenis te maken! U heeft dan natuurlijk ook een beetje hulp van de Dinercheque.

Mes Amis is een geweldige plek voor een feestelijk etentje. Vooral als er in uw gezelschap een aantal wijnliefhebbers te vinden zijn. Reserveer dus nu een tafel en neem uw Dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10