Da Angelo

Dinerbon Molenhoek Da Angelo
Adres
Prinsenweg 3
6584AZ Molenhoek
Telefoon
024 3880879
Dinerbon Molenhoek Da Angelo
Dinerbon Molenhoek Da Angelo

Wilt u lekker Italiaans eten en bent u in de buurt van Molenhoek? Dan is restaurant Da Angelo iets voor u. Hier kunt u ook uw dinerbon of dinercheque inleveren. Molenhoek ligt ten zuiden van Nijmegen. Bijzonder aan deze plaats is dat het voor de helft in Gelderland ligt en voor de andere helft in Limburg. In het winkelcentrum van Molenhoek ligt het restaurant Da Angelo. De chef-kok, genaamd Angelo, serveert hier typisch Italiaanse gerechten met veel passie bereid.

 

Als voorgerechten staan er verschillende ‘antipasti’ en soepen op de kaart. Bij de hoofdgerechten kunt u kiezen uit allerlei soorten pasta, pizza, vlees- en visgerechten. Zit u dan nog niet vol? Dan kunt u nog uit meerdere desserts kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tiramisu of Italiaanse kazen.

 

Verder is het leuk om een kookworkshop bij Da Angelo te volgen. Met een groep van minimaal acht personen leer je van de chef-kok de lekkerste gerechten maken. Wat je gaat maken staat niet van tevoren vast. De chef bepaalt samen met jou en de groep wat jullie gaan maken. De workshop is dus per groep weer anders.

 

Da Angelo in Molenhoek is elke dinsdag tot en met zondag geopend. De deuren openen om 12:00 voor de lunch. Om 21:00 sluit de keuken weer. U kunt langskomen om te lunchen tot 15:00. Het diner start vanaf 17:00. Op maandag is Da Angelo gesloten. Als u houdt van Italiaans eten en u bent in de buurt van Molenhoek, dan kunt u Da Angelo niet overslaan. De gezellige sfeer in dit restaurant en het met passie bereide eten, dat wilt u toch niet missen?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10