Schnitzelparadies

Dinerbon Roermond Schnitzelparadies
Adres
Kazerneplein 5
6041TG Roermond
Telefoon
0475-337443
Dinerbon Roermond Schnitzelparadies
Dinerbon Roermond Schnitzelparadies

Sinds de opening in 2011 is het Schnitzelparadies in Roermond niet alleen op regionaal niveau een begrip geworden, maar komen mensen letterlijk van heinde en ver om kennis te maken met de grote verscheidenheid aan verschillende overheerlijke schnitzels van dit restaurant. Inmiddels telt de menukaart meer dan 50 verschillende schnitzelvarianten, zodat je bij een wekelijks bezoek aan het restaurant desgewenst elke keer een andere schnitzel uit zou kunnen proberen. Uiteraard heeft het Schnitzelparadies traditionele schnitzels met championroomsaus of peperroomsaus op haar kaart staan, maar ben je culinarisch avontuurlijker ingesteld, dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een van de populaire wereldschnitzels. Alle schnitzelgerechten worden gecompleteerd met friet en salade.

Ook als je je dinerbon of dinercheque wilt benutten voor het nuttigen van een compleet menu bij het Schnitzelparadies zijn er volop verschillende mogelijkheden. Op de menukaart tref je namelijk ook diverse soepen en nagerechten aan. Zelfs als je niet specifiek van schnitzels houdt, biedt dit restaurant je gerechten zoals maaltijdsalades en kipspiezen aan die je smaakpapillen kunnen verwennen. Aangezien het Schnitzelparadies een Tiroler inrichting heeft – en Roermond natuurlijk ook dicht bij de Duitse grens ligt – is het restaurant ook erg geliefd bij Duitse gasten. Voor hen – maar natuurlijk ook voor jou – is het Schnitzelparadies in Roermond dan ook hét adres voor een smakelijke traditionele ‘currywurst mit pommes’.

Het Schnitzelparadies in Roermond is ook uitermate geschikt voor families met kinderen. Speciaal voor gasten die nog niet zo’n grote maag hebben is er een Pinkeltjesschnitzel verkrijgbaar. En als blijkt dat schnitzel niet hun favoriete gerecht is, dan kunnen de kids ook kiezen uit een Hänsel- of Gretelmenu met friet, appelmoes, mayonaise en een snack zoals een frikandel, kroket of kipnuggets. Alle kindergerechten bevatten daarnaast altijd een bijzondere verrassing. Zijn de buikjes van je kids vol, maar wil je zelf nog even op je gemak natafelen, dan kunnen de kinderen in de speelhoek van het restaurant terecht. De medewerkers van het restaurant bieden daarnaast ook de mogelijkheid om kinderen aan tafel kleurplaten in te laten kleuren. Kortom aan alles wordt gedacht om ervoor te zorgen dat eten bij het Schnitzelparadies een fijne ervaring is.

Het Schnitzelparadies accepteert de dinercheque en de dinerbon, zodat je daar gemakkelijk deels of volledig je consumpties mee af kan rekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10