De Muldermolen

Dinerbon Schinnen De Muldermolen
Adres
Thullerkerkweg 17
6365AE Schinnen
Telefoon
046 4234814
Dinerbon Schinnen De Muldermolen
Dinerbon Schinnen De Muldermolen
Dinerbon Schinnen De Muldermolen

De Muldermolen is een gezellige en laagdrempelige zaak, waar iedereen van harte welkom is

Het team van De Muldermolen streeft er na om het jou en je gezelschap helemaal naar je zin te maken in de gezellige en laagdrempelige zaak, waar iedereen van harte welkom is. Zo mogen bij het restaurant honden, mits ze andere eters niet tot last gaan zijn, gewoon gezellig mee naar binnen en buiten op het terras is er zelfs een Doggy-Bar. Hier kunnen alle honden uit een bak met water drinken. Wanneer kom je met de dinerbon langs bij De Muldermolen?

Liefhebbers van speciaal bieren halen hun hart op bij De Muldermolen

Liefhebbers van speciaal bieren halen hun hart op bij De Muldermolen. Je hebt met de dinercheque namelijk de keuze uit verschillende biersoorten rechtstreeks van de tap, maar je hebt ook de keuze uit verschillende biersoorten uit de fles. Combineer een van de bieren met een lekker borrelhapje of een uitgebreid diner. Kom je in de middag langs bij De Muldermolen? Ook dan zit je hier met een goede kop koffie en een lekker stuk Limburgse vlaai helemaal goed. Met diverse vlaaien van de huisbakker weet je zeker dat je hier goed gaat genieten.

De menukaart van De Muldermolen is met veel zorg samengesteld

De menukaart van De Muldermolen is met veel zorg samengesteld. En dat merk je direct als je met je dinercheque aan de eerste gang start! Alle producten die in de keuken worden gebruikt zijn van de beste kwaliteit en je betaalt in het restaurant een eerlijke prijs. Geniet bij De Muldermolen met de dinerbon bijvoorbeeld van overheerlijke Livar ham, geniet van een kopje illy koffie of start de borrel met bitterballen en kroketten van hoogwaardige kwaliteit. Het restaurant is van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot en met 17:00 uur geopend en op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot en met 21:00 uur. Het restaurant is op dinsdag gesloten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10