Giant Grill Restaurant

Dinerbon Sittard Giant Grill Restaurant
Adres
Rijksweg Zuid 210
6134AG Sittard
Telefoon
046 4523111
Dinerbon Sittard Giant Grill Restaurant
Dinerbon Sittard Giant Grill Restaurant

Giant Grill Restaurant hoort bij Bowling Stardust in Sittard. Voor en na het bowlen kan je hier gezellig uit eten in Amerikaanse stijl. Voor de kleine trek kan je aanschuiven voor heerlijke snacks, salades en sandwiches, maar je kan ook terecht voor een volledige maaltijd met Amerikaanse en internationale gerechten. Geniet samen met vrienden of familie met je Dinerbon van de hamburgers, schnitzels en al het andere lekkers dat op de uitgebreide dinerkaart vermeld staat. Of gril zelf een stukje vlees of vis op de Giant Grill.

Je kan je avondje uit met je Dinercheque beginnen met borrelhapjes of een huisgemaakte soep en stokbrood met kruidenboter. Als hoofdgerecht kan je kiezen uit verschillende burgers, die afgemaakt zijn met de lekkerste ingrediënten en die geserveerd worden met frietjes. Naast burgers van scharrelrundvlees staan er ook een visburger en een vegetarische burger op het menu. Je kan natuurlijk ook gaan voor een van de gezonde maaltijdsalades met stokbrood. Ook de belegde stokbroodjes en diverse snacks, waaronder pizza en kippenvleugeltjes, zullen vast en zeker goed smaken. Je sluit je maaltijd met je Dinerbon af met desserts waar je werkelijk je vingers bij aflikt, zoals Amerikaanse pannenkoekjes, warme brownies of een romig ijsje. Ben je met vier of meer personen, dan is het is ook mogelijk om een Food Deal te boeken. Ga dan bijvoorbeeld voor dé specialiteit van het restaurant, de Big Sticks. Dit zijn spiezen die je zelf samenstelt met vlees en groenten naar keuze. Visliefhebbers en vegetariërs kunnen een pakketje met vis en groenten of alleen groenten samenstellen. Je laat je vleesspies of pakketje zelf garen op de Giant Grill, die middenin het restaurant staat.

Het is ook mogelijk om in het Giant Grill Restaurant na reservering onbeperkt spareribs te eten. In combinatie met de friet en salades uit de saladebar heb je zo een maaltijd waar je even flink van moet uitbuiken. Met je Dinercheque beleef je altijd een gezellige avond in dit restaurant aan de Rijksweg Zuid 210 in Sittard. Je bent dan ook van harte welkom om de gerechten en specialiteiten van de kaart snel een keer te komen proeven.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10