Parkhotel het Gulpdal

Dinerbon Slenaken Parkhotel het Gulpdal
Adres
Dorpstraat 40
6277 NE Slenaken
Telefoon
043-4573315
Dinerbon Slenaken Parkhotel het Gulpdal
Dinerbon Slenaken Parkhotel het Gulpdal

In de prachtige natuur van Zuid-Limburg kunt u het parkhotel Het Gulpdal vinden. Hier kunt u meer dan alleen slapen. Het is de aangewezen locatie om te genieten van een heerlijk arrangement waar alles bij zit. De luxe kamers, het heerlijke eten en de beste dagbesteding is hier dan ook onderdeel van. Het mooiste hiervan is echter dat u kunt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Kom snel naar het meest zuidelijke deel van Nederland en laat u verwennen in dit vier sterren hotel. Zoals gezegd is dit hotel meer dan een dak boven uw hoofd. U kunt genieten van de prachtige natuur met wandelingen waar U tegen gezegd wordt. Eten in een restaurant waar men in de keuken met veel zorg kookt met dagverse producten. U kunt zelfs genieten van een heerlijke sauna en als het weer mee zit kunt u een balletje slaan op één van de geweldige golfbanen die de omgeving te bieden heeft.

U kunt natuurlijk, als de bijzondere kamers van het hotel nog niet luxe genoeg zijn er voor kiezen om een kamer in La Residence te boeken. Deze kamers zitten in het landhuis dat op loopafstand van het restaurant staat. Het is dan ook geen wonder dat men hier met veel plezier een meerdaags verblijf boekt en het liefst de rest van hun leven willen blijven.

Laat dus niet langer op u wachten want bij Het Gulpdal staan ze te popelen om u op uw wenken te bedienen. Ook als u met een dinercheque van Diner Cadeau wilt betalen bent u van harte welkom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10