't Stegelke

Dinerbon Slenaken 't Stegelke
Adres
Waterstraat 7
6277NH Slenaken
Telefoon
043 - 4571517
Dinerbon Slenaken 't Stegelke

In het plaatsje Slenaken aan de Belgische grens kunt u met uw Dinerbon eten bij Restaurant Steakhouse ’t Stegelke. Het ligt maar op een steenworp afstand van de toeristische drukte van het Zuid-Limburgse dorpje, maar net ver genoeg om er echt in alle rust te kunnen genieten van een smakelijk hapje en een drankje.

Dat hapje en drankje kan genuttigd worden buiten op het intieme terras of binnen in de warme huiskamersfeer van het restaurant. ’t Stegelke is een gezellige plek in een mooie omgeving. Iedereen kan hier iets lekkers krijgen voor een schappelijke prijs. U kunt naderhand ook betalen met uw Dinerbon. De vleesliefhebber is bij ’t Stegelke écht goed op zijn of haar plek. Ze serveren hier de lekkerste grillspecialiteiten en steaks van echt Argentijns rundvlees. Ook serveren zij nog allerlei diverse vis- en vleesgerechten. Het konijn bereid op Limburgse wijze is echt een aanrader! Uw maaltijd wordt altijd aangevuld met frites, aardappelen en groenten. Het is ook leuk om met uw Dinerbon één van de driegangenmenu’s te bestellen. Die zijn er in maar liefst vier verschillende prijsklassen. Iedereen is welkom bij dit gezellige Limburgse restaurant. Ook als u een Dinercheque heeft!

De omgeving van Slenaken is ideaal voor een dagje/weekendje uit. Het dorp wordt omringt door een aantal bossen, waar u naar hartenlust kunt wandelen of fietsen. U kunt ook een stevige wandeling maken langs rivier de Gulp. Daarna moet u natuurlijk even op adem komen bij ’t Stegelke. Geniet dan met uw Dinercheque van een lekker kopje koffie met een huisgemaakte appelstrudel met warme vanillesaus.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10