Maaszicht café

Dinerbon Swalmen Maaszicht café
Adres
Pastoor Pinckersstraat 36
6071 NW Swalmen
Telefoon
0475 504064
Dinerbon Swalmen Maaszicht café
Dinerbon Swalmen Maaszicht café

Ben jij woonachtig in Swalmen of ga jij hier binnenkort naartoe? Vergeet dan niet om heerlijk te dineren bij Café restaurant Maaszicht in Swalmen. Dit is een heerlijke locatie om te dineren, lunchen of gewoon een lekkere kop koffie met een flinke Limburgse vlaai te bestellen. Je kunt bij Café restaurant Maaszicht een dinerbon gebruiken. Meld dit bij jouw reservering of voordat je gaat bestellen.

À la carte

Dit restaurant heeft een ruime menukaart. De menuopties variëren van rijke vleesgerechten, vangst van de dag of goed gevulde vegetarische menuopties. Je kunt alles direct à la carte bestellen. Je bepaalt dus zelf of je een voor- hoofd en nagerecht wilt. Heb je vragen over de gerechten of wil je facetten van een gerecht aanpassen? Dan is dit altijd mogelijk. Vraag bijvoorbeeld voor friet bij jouw gerecht in plaats van aardappelpuree of stel de bediening op de hoogte van jouw voedselallergieën. Zo geniet je altijd van een heerlijke maaltijd op maat.

Fijne locatie

Je kunt tot 's avonds laat dineren en genieten van de fijne locatie. Niet alleen is het interieur zeer smaakvol ingericht, ook kun je genieten van zitplaatsen buiten. Je hebt een uniek uitzicht over het water. Dit Café Restaurant Maaszicht heeft die naam niet voor niets gekregen. Je kijkt heerlijk uit over de Maas. In de zomer kun je daarom altijd buiten dineren en gezellige zomeravonden beleven. Maar ook tijdens de koudere maanden, kun je buiten op het terras verblijven. Dankzij terrasverwarming geniet je ook tijdens de koudere dagen van een heerlijk diner of hapje en drankje buiten.

Limburgs genieten

In Limburg geniet je toch altijd net wat meer bourgondisch dan in de rest van het land. Dit is ook te merken aan de rijke porties en de luxe toetjes en vlaaien die je kunt bestellen. Wil je een echt Limburgse ervaring? Bestel dan altijd een lekkere Limburgse vlaai bij Café restaurant Maaszicht in Swalmen.

Wil jij binnenkort jouw dinercheque verzilveren? Doe dat dan bij Café Restaurant Maaszicht in Swalmen. Geniet van de Limburgse gastvrijheid en het bourgondisch menu.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10