Dionysos

Dinerbon Valkenburg Dionysos
Adres
Grendelplein 20
6301 BS Valkenburg
Telefoon
043 6010179
Dinerbon Valkenburg Dionysos
Dinerbon Valkenburg Dionysos
Dinerbon Valkenburg Dionysos

Heb je iets te vieren of zoek je een sfeervolle locatie om te tafelen met je dierbaren? Grieks restaurant Dionysos is gelegen in een prachtig pand bij de Cauberg in Valkenburg. Hier kan je genieten van de Griekse sfeer en van de vers bereide Griekse specialiteiten van de familie Zafiriadis. Wie à la carte eten wil eten kan kiezen van de zeer uitgebreide kaart. Of proef verschillende lekkernijen door gebruik te maken van het all-you-can-eat menu. De Griekse keuken heeft veel vlees- en visgerechten, maar met je Dinerbon kan je ook kiezen voor overheerlijke vegetarische opties. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom in deze familiezaak waar service belangrijk is en met passie voor je gekookt wordt.

Het is een feest om de avond te beginnen met de koude en warme voorgerechten. Hierin zijn alle pure Griekse smaken met gekruid gehakt, kazen en diverse vissoorten terug te vinden. Smul je van vlees van de grill of een vleesstoofschotel? Dionysos heeft fijn gekruid lamsvlees, kip, varkensvlees en spiezen. Kinderen worden getrakteerd op kinderschotels met een klein formaat. Ook ovengerechten als moussaka en gevulde paprika zijn op de traditionele wijze bereid en smaken heerlijk. De kaart vermeldt veel soorten gebakken vis, salades en groentes, zodat de liefhebbers van visgerechten en de mediterrane keuken hun hart kunnen ophalen met hun Dinercheque. Margarita en Tassos Zafiriadis begonnen in de jaren negentig dit restaurant, waar hun zoons opgroeiden en inmiddels werken. Ondernemen en de bekende Griekse gastvrijheid zit bij deze familie in het bloed, want inmiddels is het restaurant uitgebreid met een taverne en een bed and breakfast.

Doe net als de Grieken zelf en neem de tijd om bij restaurant Dionysos uitgebreid te dineren met vrienden of familie. Het personeel heeft kennis van de gerechten en kan je altijd advies geven. Bij mooi weer kan je bovendien op het terras zitten. Ga je liever voor een snelle maaltijd? Dan is de kleinere kaart van de taverne ideaal. Wat je ook kiest, je kan in het pittoreske Valkenburg je Dinercheque of Dinerbon optimaal besteden bij dit Griekse restaurant aan het Grendelplein 20. Je bent van harte welkom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10