Restaurant Wilhelmina

Dinerbon Venlo Restaurant Wilhelmina
Adres
Kaldenkerkerweg 1
5913AB Venlo
Telefoon
077 351 62 51
Dinerbon Venlo Restaurant Wilhelmina
Dinerbon Venlo Restaurant Wilhelmina
Dinerbon Venlo Restaurant Wilhelmina

Restaurant Wilhelmina is onderdeel van het gelijknamige hotel dat te vinden is aan de Kaldenkerkerweg 1 in Venlo, recht tegenover het NS station. Het restaurant is voorzien van een sjieke inrichting wat niet alleen maar een luxueuze maar ook sfeervolle ambiance oplevert. De oprechte Limburgse gezelligheid maakt het plaatje compleet. Uiteraard is dit horecacomplex ook voorzien van een ruim straatterras, zodat je er op fraaie lente- en zomerdagen een hapje en een drankje kunt doen terwijl je uitzicht hebt op het altijd drukke Koninginneplein. Een van de grote voordelen van de combinatie van het hotel en het restaurant is dat je er op elke dag van de week met je dinerbon of dinercheque terecht kunt. Dus ook als je geen hotelgast bent. Restaurant Wilhelmina is van maandag tot en met zondag van 12 uur ‘s middags tot half 10 ‘s avonds geopend.

Omdat het restaurant op het middaguur al open gaat is het een geliefde Venlose locatie voor het nuttigen van een heerlijke lunch. Tot 5 uur ‘s middags maakt de keukenbrigade van dit etablissement onder meer broodjes, tosti’s, uitsmijters, omeletten en salades voor je klaar. Uiteraard ben je ook tussen de lunch en het diner meer dan welkom bij Restaurant Wilhelmina om er bijvoorbeeld een heerlijke kop koffie of thee te drinken, al dan niet vergezeld van een smakelijk stuk gebak. Op basis van reservering is het ook mogelijk om er in de middaguren deel te nemen aan een high tea. Voor wat betreft het diner biedt het restaurant je keuze uit diverse streek-, wild-, vlees- en visgerechten, waarbij je ook telkens weer uit andere seizoensgebonden gerechten kunt kiezen. Wil je je smaakpapillen echt culinair verrassen, geef dan de touwtjes uit handen aan chef-kok Tim die zelfstandig een smakelijk menu voor je samen zal stellen. Tenslotte is het ook mogelijk dat er bij je aan tafel wordt gekookt. Kies je die laatstgenoemde variant, dan dien je dat vooraf middels een reservering aan te geven.

Aan al het goede komt uiteindelijk een einde, dus helaas ook aan het aangename eetfestijn bij Restaurant Wilhelmina. Gelukkig kun je er gewoon (deels) het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken om daar uiteindelijk de rekening mee te betalen. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10