De Soos

Dinerbon Weert De Soos
Adres
Markt 9
6001 EJ Weert
Telefoon
0495 532721
Dinerbon Weert De Soos
Dinerbon Weert De Soos

Kom langs bij De Soos, hét stadscafé en evenementenlocatie in Weert

Naar een gezellig restaurant in Weert hoef je niet verder meer te zoeken. De Soos is hét stadscafé en evenementenlocatie waar gezelligheid altijd centraal staat. Geniet van heerlijke wijnen, ontdek de vele bieren en maak je avond complete met lekker eten. Samen zijn en samen komen gaat hand in hand samen met een goede menukaart. De Soos is gevestigd in een fantastisch rijksmonument. Door de centrale locatie, midden op de markt, kun je het restaurant goed bereiken. Op welke dag van de week wil jij een keer langskomen met de dinerbon? Je bent van woensdag tot en met zondag van harte welkom.

Ook voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten, huwelijksfeesten, evenementen en besloten diners

Je kan er natuurlijk voor kiezen om met vrienden, het hele gezin of met alleen je partner een bezoek te brengen aan De Soos. Maar wist je dat De Soos ook ruimte biedt voor grotere groepen? Denk hierbij aan zakelijke en feestelijke bijeenkomsten, huwelijksfeesten, evenementen en besloten diners. Kom je langs met een grote groep, dan is het verstandig om van tevoren even met je dinercheque te reserveren. Zo weet je zeker dat er voor iedereen voldoende plek is in het restaurant.

Maak met je dinerbon kennis met de diverse kaart van De Soos

Het doel van het team van De Soos is om iedereen een geweldige tijd te bieden. Dus of je nu langskomt voor een speciaal biertje van de tap, een ambachtelijke cappuccino of een uitgebreide lunch, voor ieder soort etentje ben je van harte welkom met je dinercheque. Neem gerust plaats op het terras of geniet knus in de presidentenkamer. Kom je met een grote groep? Dan bieden een van de grote ronde tafels meer dan genoeg plek. Heb je bepaalde dieetwensen, dan kun je dit altijd aangeven in het restaurant. Het restaurant is gevestigd aan de Markt 9 in Weert.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10