Kafe Kieveen

Dinerbon Loenen Kafe Kieveen
Adres
Hoofdweg 92
7371AK Loenen
Telefoon
055 5051725

Kafee Kieveen in Loenen, een dorp aan de rand van de Veluwe, is gevestigd in het leukste woonwarenhuis van Nederland. In deze winkel met lunchroom en restaurant kun je shoppen voor trendy accessoires om je huis mee op te vrolijken maar je kunt er ook terecht voor grote en kleine meubels of op maat gemaakte keukens. Naast de uitgebreide delicatessenafdeling vind je het gezellige restaurant waar je kunt lunchen of dineren en – heel chique – op je gemak van een Engelse high tea kunt genieten, compleet met scones en huisgemaakte taartjes. Kafee Kieveen biedt ook leuke wandelarrangementen aan compleet met routebeschrijving waarbij je ’s ochtends eerst een kopje verse koffie drinkt, dan een mooie wandeling door de prachtige bosrijke omgeving maakt en je dagtocht vervolgens afsluit met een heerlijke lunch.

Op de menukaart van Kafee Kieveen vind je naast diverse heerlijke sandwiches een aanbod van steeds wisselende warme gerechten. Bijzonder is dat je in dit leuke restaurant op vrijdagavond speciale ‘Italiaans koken met gevoel’ workshops kunt volgen onder leiding van chef-kok Nancy. Op het programma staan onder meer de cursussen ‘Verse Pasta Kookworkshop’ en ‘Traditionele Italiaanse Tiramisu Workshop’. Kinderen zijn ook van harte welkom bij Kafee Kieveen! Je kunt er gezellig met je kinderen taart gaan eten of ze laten genieten van een heerlijk kindermenu. Dat kinderen het na een tijdje zat zijn om aan tafel te blijven zitten snappen ze hier helemaal: naast het zitgedeelte is er een leuke speelhoek waar ze even fijn kunnen spelen. In de kelder van het gebouw kun je de kleintjes ook nog even in het nieuw steken bij Barn Kids, een shop speciaal voor kinderen met heel veel originele en trendy kinderkleding.

Het gezellige Kafee Kieveen is geopend op dinsdag t/m donderdag van 10:00 uur tot 17:30 uur, op vrijdag van 10:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:30 uur. Elke zondag is koopzondag met openingstijden van 11:00 uur tot 17:00 uur. Je kunt afrekenen met je Dinerbon of Dinercheque. Voor je auto is er voldoende parkeergelegenheid naast het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10