Najade Resort

Adres
Oud-Loosdrechtsedijk 243
1231LX Loosdrecht
Telefoon
035 6225873

De Loosdrechtse plassen zijn een uitstekend recreatiegebied om lekker bezig te zijn met watersport of gewoon om heerlijke aan de plassen te ontspannen. Wil je er een paar dagen op uit? Neem dan je Dinerbon mee en trek erop uit naar Loosdrecht en overnacht en geniet in Najade Resort. Najade Resort ligt pal aan de Loosdrechtse plassen. Je stapt direct vanuit je kamer de steiger op om direct bezig te gaan met watersport of om gezellig een dagje op het water te beleven. Naast overnachten, kun je met je Dinercheque ook terecht in het restaurant van Najade Resort.

Kamers

Najade Resort bestaat uit acht grote woonhuizen met meerdere verdiepingen en staan pal aan het water. Ieder woonhuis heeft meerdere slaapkamers, dus het is een ideale locatie om met meerdere mensen een paar dagen te ontspannen aan het water. Er zijn twee type woningen. Een woning met vier verdiepingen voor acht personen en een woning voor zes personen. De inrichting is zeer compleet en met alles wat je nodig hebt. Tevens is er een balkon waar je met mooi weer heerlijk kunt zitten met uitkijk over het water. Sommige woningen hebben een terras. De woningen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken, zodat je gezellig met familie en vrienden kunt koken. Er is zelfs een wasmachine en er zijn mogelijkheden om te strijken. Najade Resort is een ideale vakantieplek om je Dinerbon in te wisselen.

Restaurant

Als je toch met een groep lekker vakantie viert bij Najade Resort, dan kun je ook gezellig met je Dinercheque genieten in het restaurant. Het restaurant hanteert het fusion concept, waarbij je geniet van Chinese, Indonesische, Japanse, Thaise en Koreaanse gerechten. Fusion houdt ook in dat je kunt kiezen uit diverse kleine gerechten die je gezellig met familie of vrienden kunt delen. Eten in het fusion restaurant is een ware aanvulling voor een weekendje weg.

Bruiloft

De locatie van Najade Resort aan het water, zorgt ervoor dat dit een unieke locatie is om te trouwen. Hier kun je je huwelijksplechtigheid houden met alles erop en eraan en als bruidspaar kun je overnachten in Najade Resort. Hier kun je met je gezelschap 's ochtends na de bruiloft gezellig ontbijten en je feest stijlvol afsluiten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10