De Taanketel

Dinerbon Marken De Taanketel
Adres
Havenbuurt 1
1156AL Marken
Telefoon
0299 602206
Dinerbon Marken De Taanketel
Dinerbon Marken De Taanketel
Dinerbon Marken De Taanketel
Dinerbon Marken De Taanketel

Brasserie Restaurant De Taanketel is gevestigd in een van de authentieke houten huisjes waar het vissersdorp Marken wereldwijd om bekend staat. Het exacte adres is Havenbuurt 1. Stap je bij deze eetgelegenheid binnen dan zal het je opvallen dat het aangenaam warme interieur erg veel weg heeft van een gezellige huiskamer. Hierdoor zul je je er gegarandeerd snel op je gemak voelen. De inrichting sluit ook naadloos aan op het concept dat uitbaters Erwin en Nathanja op hun gasten over willen brengen. Dit is namelijk niet een restaurant met een hoop gebakken lucht en tam-tam. Het is gewoon een laagdrempelige locatie waar je niet alleen binnen, maar op fraaie lente- en zomerdagen ook buiten lekker kunt eten en drinken terwijl je uitkijkt op de haven. Sowieso is De Taanketel het hele jaar door op alle dagen van de week geopend, maar afhankelijk van het jaargetijde verschillen de openingstijden. Doorgaans kun je er vanaf 9 of 10 uur ‘s morgens met je dinerbon of dinercheque terecht, terwijl men als sluitingstijd 8 of 9 uur ‘s avonds hanteert.

Met het oog op de openingstijden van De Taanketel spreekt het eigenlijk voor zich dat je er zowel een lunch als een diner kunt nuttigen. De lunchkaart bevat lekkernijen zoals huisgemaakte vissoep, gebakken mosselen en broodjes gerookte zalm. Heb je rond het middaguur al grote trek, dan kun je ook voor een salade met gebakken runderhaas of zeebaars gaan. Kies je ervoor om bij De Taanketel te gaan dineren, dan biedt het restaurant je in de eerste plaats de keuze uit 3, 4 of 5 gangen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om volledig a la carte te bestellen. Omdat deze eetgelegenheid er de voorkeur aan geeft om met seizoensproducten te werken wordt de menukaart minstens eens in de 3 maanden aangepast. Sowieso heb je er voor wat betreft het voor- en hoofdgerecht altijd keuze uit diverse vlees- en vis- en vegetarische opties.

Aan het einde van je aangename verblijf bij De Taanketel volgt vanzelfsprekend de onvermijdelijke rekening. Gelukkig is dit restaurant acceptant van de dinercheque en de dinerbon, zodat je gewoon je beschikbare saldo tijdens het afrekenen kunt benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10