Grandcafé Bij de Kerk

Dinerbon Meppel Grandcafé Bij de Kerk
Adres
Kerkplein 19-20
7941 BG Meppel
Telefoon
0522 243 377
Dinerbon Meppel Grandcafé Bij de Kerk
Dinerbon Meppel Grandcafé Bij de Kerk

Stap binnen in de historische charme van Grand Café bij de Kerk in Meppel. Gelegen naast de imposante kerk, bieden wij een unieke en sfeervolle ervaring in het hart van de stad. Vanaf het moment dat u onze deuren opent, wordt u omringd door een warme en gastvrije ambiance, waar traditie en moderniteit naadloos samensmelten.

Ons Grand Café is een ontmoetingsplaats waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes, omringd door de prachtige architectuur van de historische kerk. Of u nu op zoek bent naar een smakelijke lunch, een uitgebreid diner of gewoon een gezellige borrel met vrienden, wij bieden een menu met diverse culinaire hoogstandjes en een ruime selectie aan drankjes.

Ons toegewijde team van ervaren medewerkers staat klaar om u te verwelkomen en u een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een feestelijke gelegenheid of een gezellig samenzijn met vrienden, Grand Café bij de Kerk in Meppel heet u van harte welkom om te genieten van de smaken, de sfeer en de gastvrijheid die wij te bieden hebben.

 

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10