Pannenkoekenhuis Pluk

Dinerbon Beek en Donk Pannenkoekenhuis Pluk
Adres
Koppelstraat 35
5741 GA Beek en Donk
Telefoon
0492 461181
Dinerbon Beek en Donk Pannenkoekenhuis Pluk
Dinerbon Beek en Donk Pannenkoekenhuis Pluk
Dinerbon Beek en Donk Pannenkoekenhuis Pluk

Pannenkoekenhuis Pluk, Beek en Donk

Lekker pannenkoeken eten in de groene omgeving van Beek en Donk? Dat kan bij Pannenkoekenhuis Pluk. En bij Pannenkoekenhuis Pluk kan iedereen ongeacht de leeftijd heerlijke pannenkoeken eten, ook met een Dinercheque. Een pannenkoekenhuis hoeft niet alleen voor kinderen te zijn, al zullen kinderen zich bij Pannenkoekenhuis Pluk zeker goed kunnen vermaken. Ook zonder kinderen geniet je hier van heerlijke en vooral spannende pannenkoeken. Het pannenkoekenhuis heeft een groot aanbod aan verschillende soorten pannenkoeken waarvan je nooit had gedacht dat deze bestonden. Naast een restaurant om pannenkoeken te eten kun je met je Dinerbon ook terecht voor een kop koffie als je in de buurt aan het fietsen bent. Ze hebben er zelfs een oplaadpunt voor elektrische fietsten.

De pannenkoeken van Pannenkoekenhuis Pluk

Uiteraard vind je op de kaart tal van pannenkoeken met een bepaald beleg. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de pannenkoeken. Die zijn bij Pannenkoekenhuis Pluk uitstekend. Er wordt gebruik gemaakt van lokale ingrediënten, zoals ambachtelijke gemalen mail van de lokale molenaar. Ook de honing komt bij de plaatselijke imker vandaan en de jam is van lokaal geteelde kersen. Wanneer je de kaart bekijkt zie je een overzicht van het enorme aantal soorten pannenkoeken. Hoe jij je pannenkoek ook voorstelt kom je op de kaart tegen en zelfs soorten pannenkoeken waarvan je nooit had gedacht dat deze combinatie kon. De pannenkoeken zijn in rubrieken ingedeeld met hieronder allerlei verschillende specialiteiten. Zo zijn er pannenkoeken met appel, kersen, banaan, rozijnen, ananas, aardbeien, spek, ham, salami en kaas. Ook de pannenkoeken met shoarma zijn lekker, evenals de pizzapannenkoeken. En is er iemand die niet van pannenkoeken houdt? Geen probleem, je kunt met je Dinerbon ook bij Pannenkoekenhuis Pluk terecht voor andere gerechten.

Arrangementen

Bij Pannenkoekenhuis Pluk kun je met je Dinercheque ook je arrangement regelen. Heb je een kinderfeestje? De kinderen krijgen twee naturel pannenkoeken die ze zelf kunnen versieren. Er kan een speurtocht georganiseerd worden en de kinderen krijgen allemaal extra's. Groepen vanaf 4 personen kunnen gebruikmaken van een arrangement ‘Pluk's proeverij’. Als voorgerecht krijg je een soepje en plukbrood met kruidenboter. Vervolgens een plank vol met lekkernijen om zelf je pannenkoeken te beleggen. Als afsluiter is er nog een heerlijke chocolademousse. Groepen vanaf 12 personen kunnen een arrangement ‘Fietstrein’ boeken. De fietstrein is een treintje met wagonnetjes die je zelf over een spoor kunt voortbewegen. Nadien ga je gezellig met z'n allen pannenkoeken eten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10