Streekrestaurant De Hofkaemer

Dinerbon Bergeijk Streekrestaurant De Hofkaemer
Adres
Hof 18
5571CC Bergeijk
Telefoon
0497-571396
Dinerbon Bergeijk Streekrestaurant De Hofkaemer
Dinerbon Bergeijk Streekrestaurant De Hofkaemer
Dinerbon Bergeijk Streekrestaurant De Hofkaemer

In Bergeijk vinden we een heel bijzonder en nautiek restaurant. Streekrestaurant de Hofkaemer is de naam van deze plek. Zoals u misschien wel had verwacht, staan streekproducten centraal bij dit restaurant. Ze streven er bij dit restaurant naar om 80 procent van de menukaart uit streekproducten te laten bestaan.

 

De sfeer in het restaurant is huiselijk. U zult hier een thuis vinden weg van huis. U kunt kiezen voor een driegangen menu voor een vaste prijs. De menukaart wisselt regelmatig, meestal om de 3 maanden. U kunt veel seizoensproducten op de kaart verwachten zoals  asperges, aardbeien en wild. Persoonlijk aandacht en een warm onthaal staan centraal bij uw bezoek aan dit geweldige restaurant. In de buurt van dit restaurant vindt u bovendien meerdere noemenswaardige bezienswaardigheden. Zo is er bijvoorbeeld het museum de Sigarenmaker of het Kempenmuseum de Acht Zaligheden.

 

Bent u dus in de buurt van de prachtige omgeving van Bergeijk met bijvoorbeeld uw gezin.

Dan is dit de perfecte plek om heerlijk te lunchen of dineren op een gezellige plek met een fantastische sfeer, met gebruik van uw dinerbon of dinercheque!

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10