Grieks restaurant Knossos (Geen e-vouchers)

Dinerbon Bergen op Zoom Grieks restaurant Knossos (Geen e-vouchers)
Adres
Lievevrouwestraat 4
4611JK Bergen op Zoom
Telefoon
0164-242607
Dinerbon Bergen op Zoom Grieks restaurant Knossos (Geen e-vouchers)
Dinerbon Bergen op Zoom Grieks restaurant Knossos (Geen e-vouchers)

Wie houdt van de lekkerste vlees- en visgerechten en verrassende combinaties daarvan, die zou echt eens een bezoek moeten brengen aan Grieks restaurant Knossos aan de Lievevrouwestraat 4 in Bergen op Zoom. Nergens anders worden de Middeleeuwen en de Griekse Oudheid op zo’n leuke wijze verbonden. Uiteraard kun je er ook je dinerbon en dinercheque inwisselen.

Middeleeuwen in souterrain

Op de begane grond heeft Knossos 54 zitplaatsen in een ruimte die Grieks Mediterranee genoemd wordt. De middeleeuwen vind je terug in het souterrain, dat plaats biedt aan maximaal 35 mensen en speciaal bedoeld is voor groepen. Voor de volledigheid; Knossos was de naam voor een antiek paleis op Kreta.

Heerlijke vlees- en visgerechten

Wissel jij je dinercheque of dinerbon om bij Knossos, dan krijg je in elk geval puur, eerlijk en groen eten. Dat eten wordt je geserveerd in een buitengewoon gastvrije omgeving, waar een open cultuur heerst en waar de prijzen opvallend laag gehouden worden. In het a la carte restaurant eet je alleen de lekkerste vlees- en visgerechten of kies je voor een combinatie van vlees en vis. Ook de vegetariërs en mensen die een glutendieet volgen kunnen prima bij Knossos terecht.

Coupe Knossos

De menukaart is buitengewoon veelzijdig met alleen de lekkerste witte- en rode wijnen, warme en koude voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, met onder meer de Coupe Knossos en de overheerlijke baklavas. Ook zijn er menu’s samengesteld speciaal voor kinderen en worden soepen, bijgerechten en sauzen naar keuze geserveerd. De menukaart is er simpelweg een om van te watertanden.

Service

De service van Knossos is ongeëvenaard. En dus kun je ook een deel van de menukaart afhalen bij het restaurant, dat klanten ook de kans geeft om een driegangen diner naar keuze samen te stellen. Knossos trakteert daarnaast mensen die jarig zijn op een gratis hoofdgerecht naar keuze en zoals het een goed gastheer betaamt wordt gratis wifi aangeboden.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10