Handi

Dinerbon Bergen op Zoom Handi
Adres
Antwerpsestraat 1
4611AA Bergen op Zoom
Telefoon
0168324344
Dinerbon Bergen op Zoom Handi
Dinerbon Bergen op Zoom Handi

De Indiase keuken bestaat uit een veelheid aan gerechten, waarbij heerlijke typische kruiden worden gebruikt. De Indiase curry is daar een goed voorbeeld van. Wil je ook eens echt authentiek Indiaas uit eten gaan? Neem dan je Dinerbon mee naar Indiaas restaurant Handi in Bergen op Zoom. Handi richt zich op het genot van de Indiase keuken en Handi is als enige in de regio gespecialiseerd in de Ary Vedische keuken. Kom daarom ook met je Dinercheque genieten van de veelheid van de Indiase keuken en de rijken smaken, in een gezellige en huiselijke ambiance.

De menukaart

Wanneer je met je Dinerbon bij Handi gaat eten, krijg je een menukaart voor je van maar liefst 13 pagina's vol met Indiaas genot. Overigens zit er ook een uitgebreide drankenkaart bijgevoegd. De kaart begint met een keuze uit verschillende soorten voorgerechten. En dan zul je een keuze moeten maken uit één van de talloze soorten Indiase gerechten. Er is een uitgebreid aanbod aan verschillende tandoori gerechten, een typische Indiase bereidingswijze. Nog meer keuze heb je als je een curry gerecht wilt. Wil je een zachte curry of een scherpe curry? Wil je wat onbekendere Indiase gerechten proberen, dan kies je uit Bhuna curry, Balti curry of tikka masala gerechten. Daarnaast is er nog een keuze uit Korma curry, Vindabo curry en Rogan curry gerechten. Je ziet, de keuze is echt enorm. Ook vegetariërs komen helemaal aan bod, doordat er ook diverse vegetarische gerechten op de kaart staan. Niet veel gekend zijn de Biryani gerechten. Ook hier biedt de kaart een keuze uit diverse gerechten aan.

Menu's

Wordt het aantal gerechten op de kaart je teveel? Wil je misschien samen hetzelfde gerechte delen? Bestel dan met je Dinercheque een menu voor 2 personen of voor 4 personen. Je hebt de keuze uit verschillende menu's, afhankelijk van welk soort vlees je wilt eten. Zo kun je kiezen uit een menu met kip, lam, vis of voor de bereidingswijze tandoori. En als je vegetariërs bent, dan is er voor 4 personen ook een vegetarische menu te bestellen met 6 vegetarische gerechten. Ga je met je partner uit eten bij Handi en bestel je beiden hetzelfde hoofdgerecht? Dagelijks is er een actie 'twee voor de prijs van één'. Dit is nog eens lekker goedkoop Indiaas uit eten gaan.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10