Restaurant Oase

Dinerbon Bergen Op Zoom Restaurant Oase
Adres
Fortuinstraat 3
4611 NM Bergen Op Zoom
Telefoon
06 52411010
Dinerbon Bergen Op Zoom Restaurant Oase
Dinerbon Bergen Op Zoom Restaurant Oase
Dinerbon Bergen Op Zoom Restaurant Oase
Dinerbon Bergen Op Zoom Restaurant Oase

Restaurant Oase bevindt zich aan de Fortuinstraat 3, middenin het centrum van Bergen op Zoom. Het karakteristieke en authentieke pand ‘de Balanche’ waarin het etablissement gevestigd is ademt aan alle kanten historie uit. Die sfeer van lang vervlogen tijden wordt ook goed vastgehouden als je bij Oase binnenstapt. Uitbaters Donny en Roos Musters hebben er overduidelijk bewust voor gekozen om hun zaak te vullen met klassiek meubilair, zodat een unieke, warme ambiance ontstaat. Het restaurant is overigens onderverdeeld in meerdere verdiepingen. Naast de zitplaatsen op de begane grond kun je er ook voor kiezen om op de bovenverdieping of in de kelder van je hapje en drankje te genieten. Restaurant Oase is op maandag en dinsdag gesloten. Van woensdag tot en met zondag kun je er vanaf 11 uur ‘s morgens met je dinerbon of dinercheque terecht om de drukte van de binnenstad op smakelijke wijze te ontvluchten.

Het restaurant is voorzien van het Euro-Toques label, wat betekent dat de koks die er de gerechten voor je bereiden gegarandeerd op ambachtelijke wijze te werk gaan. Dit resulteert voor de lunch onder meer in huisgemaakte tomatensoep en overheerlijke kersverse broodjes die praktisch rechtstreeks uit de oven op je bord belanden. Op de avond- c.q. dinerkaart tref je onder andere huisgemaakte garnalenkroketten en chutney van rode uitjes als voorgerecht aan. De hoofdgerechten bij Oase bestaan uit vlees- en visvarianten die op smakelijke wijze gegrild, gebakken of zacht gegaard worden. Bij alle hoofdgerechten die je bij dit restaurant bestelt worden overigens altijd warme groenten, een slaatje en aardappelgarnituur geserveerd. Aangezien de klant bij dit restaurant koning is, maakt de chef-kok op verzoek – en na goed en persoonlijk overleg met je – ook vegetarische gerechten voor je klaar of wordt er aan speciale dieetwensen tegemoet gekomen. Restaurant Oase is overigens niet alleen maar een heerlijke plek voor mensen met grote trek. Je kunt er ook binnen wippen voor een drankje, al dan niet vergezeld van zogenoemde Oase Bites in de vorm van bijvoorbeeld bitterballen of een charcuterie plateau.

Als het tijd is geworden om de rekening voor al je genuttigde dranken en spijzen te betalen, dan kun je daar bij Restaurant Oase natuurlijk gewoon het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10