Grand Café Rembrandt

Dinerbon Boxtel Grand Café Rembrandt
Adres
Rechterstraat 56
5281BX Boxtel
Telefoon
041 1674877
Dinerbon Boxtel Grand Café Rembrandt
Dinerbon Boxtel Grand Café Rembrandt

In het altijd gezellige Brabant kunt u natuurlijk ook genieten van heerlijk eten. In de plaats Boxtel, gelegen tussen Den Bosch en Eindhoven, ligt het Grand Café Rembrandt. Dit Grand Café doet u terugdenken aan de Gouden Eeuw, waarin de schilder Rembrandt van Rijn veel portretten schilderde. Geschilderde portretten in deze stijl hangen dan ook aan de muren van Grand Café Rembrandt. De sfeer in dit Grand Café is erg gezellig en helemaal volgens de zeventiende eeuw.

 

In Grand Café Rembrandt kunt u terecht voor allerlei gelegenheden. Wilt u met een grote groep een feest, bruiloft of jubileum vieren? Dat kan. Ook kunt u hier komen vergaderen. Al deze zaken vinden plaats in een grote zaal. Natuurlijk is er ook nog het restaurantgedeelte. Hier kunt u voor à la carte of voor hapas kiezen. Dit laatste zijn kleine moderne hapjes waar u de hele avond door van kunt genieten. Dit is super handig voor de mensen die nooit kunnen kiezen welk gerecht ze willen! En voor alles geldt, u kunt betalen met uw dinerbon of dinercheque. Vergeet deze dus niet mee te nemen.

 

Voorbeelden van voorgerechten die u kunt kiezen bij Grand Café Rembrandt zijn soep, gerookte wildzwijnham of carpaccio. Bij de hoofdgerechten is er onder andere keuze uit zalmfilet, hertenbiefstukjes, hamburger, kipsaté of ravioli gevuld met ricotta. Bij de nagerechten kunt u bijvoorbeeld kiezen uit speculaascake, Dame Noir of een kaasbordje. Bij gerechten van de hapas kunt u bijvoorbeeld denken aan garnalencocktail, witlof met ham en kaas, loempia met chilisaus, beenham, spareribs, vanille ijs en nog heel veel meer. U kan per ronde twee gerechten kiezen. Dit kan u de hele avond door doen.

 

Klinkt Grand Café Rembrandt als echt iets voor u? Van dinsdag tot en met zondag is dit Grand Café geopend. De deuren gaan open om 16.30, dus vanaf dan kunt u langskomen. Op maandag zijn ze gesloten. Wilt u nu op dinsdag tot en met zondag met een groep van 25 personen of meer langskomen, dan maakt Grand Café Rembrandt graag een uitzondering.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10