Gaudim

Dinerbon Breda Gaudim
Adres
Kloosterplein 5
4811GN Breda
Telefoon
076 5219871
Dinerbon Breda Gaudim
Dinerbon Breda Gaudim
Dinerbon Breda Gaudim

Ben je benieuwd wat de Catalaanse keuken inhoudt? Pak dan je Dinerbon en ga naar Breda. Hier staat in het centrum van Breda restaurant Gaudim dat geheel gespecialiseerd is in Catalaanse gerechten. Hier proef je echt de Spaanse zon, zodat je ook bij slecht weer altijd weer naar huis gaat met een vakantiegevoel. In het gezellige restaurant in typische Spaanse stijl met Spaanse tegels op de vloer is het goed toeven en kun je met vrienden of familie volop genieten van al die Catalaanse gerechten die voorbijkomen. Bij Gaudim kun je zowel lunchen en dineren, maar het is ook mogelijk om je Dinercheque mee te nemen om te genieten van een borrel met een klein hapje.

Lunchen bij Gaudim

Wil je in de middag een pauze houden, dan kun je bij Gaudim met je Dinerbon heel goed terecht voor een lunch. Er is een uitgebreide lunchkaart met tal van Catalaanse gerechten. Dit is dus een welkome break van de dag. Op de kaart staan allerlei belegde broodjes met heerlijk beleg, zoals serranoham, tonijn, chorizo, Spaanse kazen en allerlei groentes. Je kunt ook uitgebreider lunchen met een plateau of een 2-gangenmenu. Daarnaast heb je de keuze uit tal van salades als je ook nog gezond wilt eten. Ook vegetariërs komen hier voldoende aan bod.

Dineren bij Gaudim

Voor het diner worden alle ingrediënten zorgvuldig geselecteerd en uit Catalonië gehaald. Je zult merken dat deze ingrediënten veel meer smaak hebben, waardoor je het echte Catalonië ook kunt proeven. Ook de dinerkaart is zeer uitgebreid. Als voorgerecht kies je één of meerdere lekkere tapas, zodat je meerdere gerechten tegelijkertijd kunt proeven. Als hoofdgerecht heb je de keuze uit tal van visgerechten en vleesgerechten. Het maakt niet uit in wat voor soort vlees of vis je zin hebt, het staat allemaal op de kaart van Gaudim. Ook nu weer komt de vegetariër met de Dinercheque helemaal aan zijn trekken. Er is een uitgebreid gedeelte van de kaart gereserveerd voor tal van vegetarische gerechten. Uiteraard moet je diner worden afgesloten met een heerlijk dessert. Ook voor het dessert kun je kiezen uit verschillende Catalaanse gerechten, met veel fruit of chocolade.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10