Restaurant Hemels (Reserveren)

Dinerbon Breda Restaurant Hemels (Reserveren)
Adres
Wilhelminastraat 23
4818 SB Breda
Telefoon
076 5224124
Dinerbon Breda Restaurant Hemels (Reserveren)
Dinerbon Breda Restaurant Hemels (Reserveren)
Dinerbon Breda Restaurant Hemels (Reserveren)
Dinerbon Breda Restaurant Hemels (Reserveren)

Let op: op zaterdagen kunt u niet met de Diner Cadeaukaart betalen.  Zondag t/m vrijdag graag 24 uur van tevoren reserveren.

Hemels genieten bij Restaurant Hemels in Breda

Als je je dinerbon gaat besteden, wil je natuurlijk wel zeker zijn van een leuk en uitnodigend restaurant waar je helemaal in de watten wordt gelegd. Dat is precies wat je van Restaurant Hemels kunt verwachten. Dit kleine en gezellige restaurant is gevestigd in een van de mooiste buurten die de stad rijk is. Struin door smalle steegjes en kom met je dinerbon langs voor een lekkere lunch, een fine dining concept of maak kennis met de mooie dinerkaart waar wordt gewerkt met seizoensgebonden gerechten.

Neem plaats in de mooie binnentuin van Restaurant Hemels

Wist je dat Restaurant Hemels beschikt over een fraaie binnentuin? Deze binnentuin is geopend vanaf 1 april tot en met 1 oktober. Restaurant Hemels biedt 65 plekken in de tuin en met het heerlijke zonnetje dat van 10.00 uur tot 17.00 uur schijnt voelt het bij het restaurant alsof je op vakantie bent. Kom bijvoorbeeld langs voor een babyshower, een high wine, een bedrijfsuitje, voor een vrijgezellen diner of gewoon met je partner of vrienden. Hierdoor zijn er voor zowel grote groepen als kleine groepen voldoende mogelijkheden. Tip! Geef van tevoren even door of er een dieetwens of allergie in het spel is. Hierdoor kan de keukenbrigade jouw wensen moeiteloos transformeren in ieder gerecht die je voorgeschoteld krijgt.

Restaurant Hemels kun je bezoeken aan de Wilhelminastraat 23 in Breda

Restaurant Hemels is gevestigd aan de Wilhelminastraat 23 in Breda. Het restaurant is iedere dag van de week geopend vanaf 11.00 uur. Kom je met je dinercheque en de auto langs? Je kunt recht voor de deur parkeren, maar let er wel op dat je parkeerkosten dagelijks betaalt tot 18.00 uur en op donderdag tot 22.00 uur. Heb je vragen, voordat je een keer langs wilt komen met je dinercheque? Je kan altijd even contact opnemen met het personeel door te bellen naar Restaurant Hemels.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10