Nul73

Dinerbon Den Bosch Nul73
Adres
Torenstraat 9
5211KK Den Bosch
Telefoon
073 6893250
Dinerbon Den Bosch Nul73
Dinerbon Den Bosch Nul73
Dinerbon Den Bosch Nul73

Let op: u kunt hier alleen zondag t/m donderdag afrekenen met uw Diner Cadeaukaart.

Nul73 is een gezellig restaurant in het centrum van Den Bosch. Het ligt tegenover de Sint-Jan en heeft zijn eigen café en stadstuin. Zowel met goed als met slecht weer kunt u dus terecht bij Nul73. Ook voor borrels, feesten en partijen is Nul73 perfect. Zij bieden vooral arrangementen aan op cultureel en creatief vlak, dus als dat uw ding is, zou het voor u uitermate geschikt zijn om hier eens langs te komen. 

De chef-kok van Nul73 in Den Bosch wil voor u natuurlijk de lekkerste gerechten bereiden. Daarom werkt hij sowieso altijd met verse producten. Daarnaast is de kok ook ontzettend creatief. Hij tovert bekende gerechten van over de hele wereld om in een origineel gerecht, dat net anders is dan dat u gewend bent.

Dit ziet u natuurlijk terug op de kaart. Bij Nul73 is het mogelijk om te lunchen en om te dineren. De kaarten zijn allebei heel erg uitgebreid. Bij de lunch kunt u kiezen uit verschillende gerechten. U heeft onder andere keuze uit broodjes, salades, soepen, specials en tosti’s. Bij het diner heeft u bij de voorgerechten bijvoorbeeld keuze uit bloemkoolcrumble of vitello tonato. Bij de hoofdgerechten kunt u onder andere kiezen uit lekkerbek, Nul73 burger, groentelasagne of een Thaise vegacurry. Voor de nagerechten is er bijvoorbeeld keuze uit dame blanche of trio van chocolade.

Nul73 is perfect voor lunch, diner, een borrel of een feestje. Op dinsdag is Nul73 geopend vanaf 11:30, op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf 11:00 en op zaterdag is Nul73 zelfs geopend vanaf 10:00. Dit betekent dat u zes dagen in de week kunt genieten van de heerlijke gerechten en de creatieve sfeer. Als u langskomt, vergeet dan zeker niet om uw dinerbon of dinercheque mee te nemen, want deze kunt u hier inleveren.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10