Restaurant Shirak Armeens & vegetarisch (ALLEEN ZO T/M DO)

Dinerbon Den Bosch Restaurant Shirak Armeens & vegetarisch (ALLEEN ZO T/M DO)
Adres
Karrenstraat 14
5211EH Den Bosch
Telefoon
073 614 5462
Dinerbon Den Bosch Restaurant Shirak Armeens & vegetarisch (ALLEEN ZO T/M DO)
Dinerbon Den Bosch Restaurant Shirak Armeens & vegetarisch (ALLEEN ZO T/M DO)

Let op: op vrijdag, zaterdag en feestdagen accepteren wij geen Diner Cadeaukaart

In Den Bosch staat een Armeens en vegetarisch restaurant met de naam Shirak. Shirak is de naam van een streek in Armenië. Zoals je misschien al raadt, het restaurant wordt gerund door een van oorsprong Armeense vader en zoon. Restaurant Shirak is een heel uniek restaurant. Armeens eten kun je in Nederland niet zoveel. En restaurant Shirak is dan ook één van de zeer weinige restaurants waar je met je Dinerbon Armeense gerechten kunt proberen. Wil je dus ook eens heel uniek eten, ga dan Armeens eten in restaurant Shirak. En ben je vegetariër? Het restaurant is gespecialiseerd in vegetarische gerechten. Dus als vegetariër kun je met je Dinercheque je hart ophalen.

Armeens eten

Hoewel restaurant Shirak gespecialiseerd is in vegetarische gerechten, kun je er ook vlees eten. Dit is vooral verwerkt in de Armeense gerechten. Je eet in restaurant Shirak Armeens niet a l carte, maar je besteld een geheel Armeens menu. Met je Dinerbon bestel je voor € 25,50 per persoon een 3-gangenmenu dat bestaat uit allerlei Armeense gerechten. Wat je krijgt is nog een verrassing, maar dat het goed is, is zeker. Voor € 36,50 per persoon bestel je een luxe Armeense tafel. Dit omvat een volledig menu met allerlei Armeense gerechten, waaronder gegrild brood, bijgerechten en nadien koffie of thee en een Armeense likeur.

Vegetarisch eten

Vegetarisch kun je bij restaurant Shirak wel a la carte eten. Je krijgt een zeer uitgebreide kaart met alleen maar vegetarische gerechten. Er is een ruime keuze in voorgerechten, hoofdgerechten, supplementen en nagerechten. Voor de vegetariër is dit een uniek restaurant, want er zijn maar weinig restaurants waar je met je Dinercheque zo uitgebreid vegetarisch kunt eten. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken of een gerecht wel vegetarisch is of dat je hier speciaal om moet vragen. De kaart is sowieso volledig vegetarisch.

Drankenkaarten

Bij Armeens en vegetarische eten moet natuurlijk wel een lekker drankje gedronken worden. Restaurant Shirak heeft daarom ook uitgebreide drankenkaarten. Er is een aparte bierkaart, een wijnkaart en een algemene drankenkaart. Uiteraard staan hier ook hele typische Armeense alcoholische en niet alcoholische dranken op.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10