Restaurant Vrienden

Dinerbon Den Bosch Restaurant Vrienden
Adres
Hinthamerstraat 109
5211NH Den Bosch
Telefoon
073 6908888
Dinerbon Den Bosch Restaurant Vrienden
Dinerbon Den Bosch Restaurant Vrienden
Dinerbon Den Bosch Restaurant Vrienden
Dinerbon Den Bosch Restaurant Vrienden

Bij vrienden eten is altijd gezellig moeten de uitbaters van Restaurant Vrienden gedacht hebben toen ze de naam voor hun horecabedrijf kozen. De naam past in ieder geval prima als je een hapje bij dit etablissement aan de Hinthamerstraat 109 in Den Bosch gaat eten. De ontvangst bij binnenkomst is zonder meer warm en vriendelijk en de bediening is vlot en attent. De warme, overwegend houten inrichting zorgt er daarnaast voor dat er een aangename huiselijke ambiance ontstaat waarin je je snel op je gemak zult voelen. Vind je het leuk om te zien hoe alle bestelde gerechten worden klaargemaakt, dan tref je het, want Restaurant Vrienden beschikt over een volledig open keuken. De eetgelegenheid is elke maandag gesloten. Op zondag, dinsdag en woensdag kun je er van half 5 ‘s middags tot half 10 ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht en van donderdag tot en met zaterdag van half 5 ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds.

Voor wat betreft haar culinaire aanbod richt dit restaurant zich vooral op het bereiden van overheerlijke grillgerechten die vanzelfsprekend ook in de open keuken op een imposant grote grill worden gegaard. Overigens wordt praktisch alles wat er bij Vrienden op je bord verschijnt in eigen beheer gemaakt. Dus ook de smakelijke sausen en salades. Het staat je vanzelfsprekend vrij om meteen voor een van de smakelijke hoofdgerechten op de menukaart te gaan, maar echte Bourgondische smulpapen stellen dat moment nog eventjes uit en verwennen hun smaakpapillen liever eerst met een voorgerecht, zoals bijvoorbeeld quinoa salade, carpaccio of huisgemaakte kippensoep. Voor wat betreft het hoofdgerecht biedt Restaurant Vrienden je niet alleen maar heerlijkheden in de vorm van gegrilde vlees- of visvarianten aan, maar kan het je desgewenst ook gegrilde vegetarische gerechten serveren. Deze eetgelegenheid is overigens geschikt voor de hele familie, want speciaal voor de jongste smikkelaars prijken er enkele kindermenu’s op de kaart.

Heerlijk smullen bij Restaurant Vrienden kan menigeen niet lang genoeg duren, maar uiteindelijk komt toch het onvermijdelijke moment dat de rekening voor al je genuttigde dranken en spijzen aan je gepresenteerd wordt. Geen paniek, want je kunt hier gewoon (deels) betalen met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10