Dinee-Café Veertien

Dinerbon Eersel Dinee-Café Veertien
Adres
Markt 14-16
5521AL Eersel
Telefoon
0497 517777

Dinee-Café Veertien is te vinden aan de Markt 14-16 in Eersel. Bij dit horecabedrijf vieren Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid hoogtij. Daarnaast is de sfeer er aangenaam huiselijk vanwege de speelse opstelling van de verschillende soorten zitplaatsen en het vele hout dat er in het interieur is verwerkt. In de wintermaanden kun je er desgewenst ook in de buurt van de gezellige open haard plaatsnemen. Zodra het Nederlandse weer het enigszins toelaat is het ook mogelijk om op het royale terras voor het etablissement neer te strijken, zodat je in de open lucht kunt genieten van je hapje en drankje terwijl je zicht hebt op alles wat er zich op en rond de Markt afspeelt. Dinee-Café Veertien is elke dag van de week geopend. Van maandag tot en met zaterdag kun je er vanaf half 10 ‘s morgens met je dinerbon of dinercheque terecht en op zondag vanaf 11 uur ‘s morgens. Hou er tijdens je bezoek aan deze eetgelegenheid wel rekening mee dat de keuken dagelijks pas om 11 uur ‘s morgens open gaat en ‘s avonds om 9 uur sluit.

Met het oog op de openingstijden richt het eetcafé zich met haar culinaire aanbod met name op gasten die er komen lunchen of dineren. De lunch wordt bij Dinee-Café Veertien tot half 5 ‘s middags geserveerd en omvat onder andere broodjes met warm en koud beleg, tosti’s, focaccia en huisgemaakte soep. Heb je in de middag al grote trek, dan is het ook mogelijk om een koude of warme salade te bestellen of voor een van de plate gerechten te gaan. In die laatstgenoemde categorie is de Lunch Veertien de lunchspecialiteit van het huis waarbij je een klein soepje naar keuze, brood met kroket en een boterham ham/kaas met een gebakken eitje geserveerd krijgt. Als je in dit etablissement wilt dineren, dan biedt de menukaart je keuze uit tal van smakelijke hoofdgerechten, waaronder pasta’s en vlees-, vis- en vegetarische varianten.

Heb je Bourgondisch genoten van al het lekkers dat het vriendelijke personeel van Dinee-Café Veertien je geserveerd heeft en wordt het aan het einde van je verblijf tijd om de rekening te betalen, dan kun je daar natuurlijk gewoon (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10