Chidoz Eindhoven

Dinerbon Eindhoven Chidoz Eindhoven
Adres
Keizersgracht 21
5611GC Eindhoven
Telefoon
040 8446214
Dinerbon Eindhoven Chidoz Eindhoven
Dinerbon Eindhoven Chidoz Eindhoven
Dinerbon Eindhoven Chidoz Eindhoven

Chidoz is een eigentijds Mexiaans restaurant in Eindhoven. U eet hier heerlijke klassieke Mexicaanse gerechten in een moderne variant. Heerlijke burritoz, tacos en salades, niks is te gek bij Chidoz in Eindhoven!

 

De inrichting van Chidoz is modern en toegankelijk. Het is echt een perfecte plek waar je aanschuift voor een uitgebreide lunch met een zakenrelatie, maar het is net zo goed de perfecte plek voor een romantisch diner met uw geliefde. De Mexicaanse keuken draait om heerlijke verse ingrediënten, simpel en mooi bereidt.  Het keukenteam van Chidoz in Eindhoven ziet het als haar grootste uitdaging om van klassieke Mexicaanse gerechten weer iets nieuws en bijzonder te maken. Denk aan een burrito met Vietnamese invloeden, of een heerlijk vlees gerecht met slow coocked vlees en pittige salas. Ook kun je hier kiezen voor een heerlijke verse bowl: dus eigenlijk een burrito of taca, maar dan zonder de ‘shell’ gewoon in een grote schaal met een heerlijke dressing naar keuze.

 

De Mexicaanse keuken zit van zichzelf al vol verrassingen, en het keukenteam van Chidoz in Eindhoven doet er alles aan doen om uw eetervaring zo mogelijk nog spannender te maken. Bent u een liefhebber van de Mexicaanse keuken en in de buurt van Eindhoven? Dan moet u zeker een keertje binnenstappen bij Chidoz! En vergeet uw Dinerbon of dinnercheque niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10