De Oude Rechtbank

Dinerbon Eindhoven De Oude Rechtbank
Adres
Stratumseind 32
5611 ET Eindhoven
Telefoon
040 7200 934
Dinerbon Eindhoven De Oude Rechtbank
Dinerbon Eindhoven De Oude Rechtbank
Dinerbon Eindhoven De Oude Rechtbank

Borrelen, drinken en eten doe je met de dinerbon bij De Oude Rechtbank

Borrelen, drinken en eten doe je bij De Oude Rechtbank. Wat vroeger diende als een kleine gevangenis, dient vandaag de dag als een gezellige en sfeervolle plek waar je met vrienden of de hele familie lekker kunt borrelen, drinken en eten. Vier het leven: eet, vertel, drink, ontdek en geniet en maak vandaag nog met je dinerbon een reservering bij De Oude Rechtbank. Voor hoeveel personen ga jij een tafel reserveren bij De Oude Rechtbank?

Kies met de dinercheque uit tal van mogelijkheden bij De Oude Rechtbank

Wist je dat De Oude Rechtbank tal van mogelijkheden biedt om lekker te kunnen ontspannen en genieten? Denk hierbij aan sharing diner, een receptie, een walking diner, het uitproberen van lekkere cocktail en genieten in de sfeervolle binnentuin. ook voor een Vrijmibo, live muziek en een borrel zit je bij De Oude Rechtbank de helemaal goed. Een avond in het restaurant is nooit hetzelfde, en het menu dus ook niet.

Verse ingrediënten staan centraal in de keuken van De Oude Rechtbank

Verse ingrediënten staan centraal in de keuken van De Oude Rechtbank. De chef gaat iedere dag op pad en verwerkt zijn passie voor Mediterrane en Oosterse gerechten in de menukaart. Iedere drie maanden wordt de kaart veranderd, zodat je iedere keer weer aangenaam verrast kunt gaan worden. Met je dinercheque heb je de keuze uit tal van vegetarische en veganistische gerechten. Heb je bijzondere wensen of zijn er bepaalde eisen waar het personeel rekening mee moet houden? Geef het vooral door en ben ervan verzekerd dat het eten volledig aan je wensen voldoet. Je bent van maandag tot en met donderdag van harte welkom tussen 09:00 uur- 02:00 uur. Op vrijdag is De Oude Rechtbank geopend tussen 09:00 uur - 04:00 uur, op zaterdag tussen 12:00 uur - 04:00 uur en op zondag van 12:00 uur – 02:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10