Holiday Inn Eindhoven

Dinerbon Eindhoven Holiday Inn Eindhoven
Adres
Veldmaarschalk Montgomerylaan 1
5612BA Eindhoven
Telefoon
040 2358235
Dinerbon Eindhoven Holiday Inn Eindhoven
Dinerbon Eindhoven Holiday Inn Eindhoven
Dinerbon Eindhoven Holiday Inn Eindhoven
Dinerbon Eindhoven Holiday Inn Eindhoven

Holiday Inn Eindhoven is een 4-sterrenhotel met een eigen restaurant en bar. Je vindt het complex aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan 1 in Eindhoven, recht tegenover het plaatselijke Centraal Station. Dit betekent dus ook dat je dit restaurant gemakkelijk met het openbaar vervoer kunt bereiken. Daarnaast is er volop parkeergelegenheid in de buurt aanwezig. Hou er in dat geval wel rekening mee dat parkeren in het centrum van Eindhoven niet gratis is. Omdat het hotel van 4 sterren is voorzien, kun je erop rekenen dat je in het restaurant een daarbij passende hoogwaardige, luxe service tegemoet kunt zien. Bijkomend voordeel van de combinatie hotel en restaurant, is dat je er elke dag van de week, zowel overdag als in de avonduren, met je dinerbon of dinercheque terecht kunt.

De smakelijke producten die je op de menukaart van Holiday Inn Eindhoven tegenkomt omschrijft het etablissement zelfs als ‘Hemels Heerlijk Eten’. Het culinaire aanbod dat je erop aantreft is aangenaam breed, zodat je er gegarandeerd een of meerdere lekkernijen tussen ziet staan, die helemaal aan je persoonlijke smaak voldoen. Ook voor vegetarische restaurantbezoekers is er wat dat betreft volop keus. Zin in een sandwich rond het middaguur? Dan geeft dit restaurant je onder meer keuze uit zowel een traditionele club sandwich met gegrilde kip alsook een overheerlijke brioche met gerookte zalm. Voor de grote trek kun je gebruikmaken van de culinaire topkwaliteit die de grill club van het restaurant je levert. Het keukenpersoneel maakt daar burgers op maat voor je klaar. Daarnaast heb je keuze uit diverse andere vlees- en visgrillgerechten. Wat voor de burgers in dit restaurant geldt, is overigens ook op de pizza’s die er geserveerd worden van toepassing. Voordat ze de oven in gaan worden ze namelijk exact van de toppings voorzien die jij het lekkerst vindt. Uiteraard ben je bij dit luxe restaurant ook aan het juiste adres voor allerlei verschillende smakelijke tussendoortjes en voor- en nagerechten.

Bezoek je het restaurant van Holiday Inn Eindhoven met je dinercheque of je dinerbon, dan kun je het saldo ervan aan het einde van je smakelijke verblijf uiteraard gewoon bij het afrekenen gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10