L'Azzurro

Dinerbon Eindhoven L'Azzurro
Adres
Dommelstraat 12
5611CK Eindhoven
Telefoon
040 2963030
Dinerbon Eindhoven L'Azzurro
Dinerbon Eindhoven L'Azzurro
Dinerbon Eindhoven L'Azzurro
Dinerbon Eindhoven L'Azzurro

Heb je zin in Italiaans eten? Dan moet je met je Dinerbon naar L'azzurro in Eindhoven komen. Hier kun je in een gemoedelijke ambiance eten met je partner, je gezin, vrienden of familie of grotere gezelschappen. In L'azzurro vind je het authentieke Italië terug in alle gerechten. Hier kun e uiteraard het typische Italiaanse eten krijgen, zoals pizza's en pasta's, maar je kunt je Dinercheque ook omwisselen voor heerlijke vlees- of visgerechten. Ook vegetariers kunnen bij L'azzurro terecht, want het restaurant heeft ook vegetarische gerechten op het menu staan. Dagelijks vanaf 12:00 uur staat het team van L'azzurro voor je klaar om je in Italiaanse sferen te brengen.

Pizza's en pasta's

Natuurlijk, als je aan Italiaans eten denkt, dan denk je aan pizza en pasta. Maar een diepvriespasta of een pastasaus uit een pot is hele andere koek dan wanneer je het door een echte Italiaan laat klaarmaken. Zoek je Dinerbon op en kom naar L'azzurro in Eindhoven om de echte Italiaanse pizza's en pasta's te proeven. Je hebt de standaard pizza's die iedereen wel kent, zoals de Margaritha, Salami en de Funghi. Maar probeer ook eens een pizza met een andere smaak. De pizza Familia bijvoorbeeld, belegt met kipfilet, kalkoenvlees en rundvlees, of een pizza Chef, met garnalen. Vegetariërs kunnen kiezen uit verschillende vegetarische pizza's. Hetzelfde geldt voor de pasta's. Naast de standaard spaghetti en tagliatelle kun je ook de Poker di proberen, met vijf verschillende pastasoorten.

Vlees- en visgerechten

Italiaans eten bestaat uit meer dan pizza en pasta. Kies voor een lekker vlees- of visgerecht. Wat dacht je van de ossenhaas van de grill, een entrecote, kipfilet of een lamsfilet. De vleesgerechten zijn klaargemaakt met groenten die in veel Italiaanse gerechten terug te vinden zijn, zoals tomaten en paprika. Kies je voor de Familia Specialiteit, dan krijg je een combinatie van verschillende vleessoorten. Ben je gek van vis? Je Dinercheque omwisselen voor de lekkerste visgerechten en zeebanket is bij L'azzurro gemakkelijk gedaan. Ga je voor een lekkere zalmfilet, tong of garanalen? Je kunt ook voor schelpdieren kiezen, zoals een pot met mosselen. Wil je een keer een andere vis? Misschien is de zwaardvis wel het proberen waard?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10