Restaurant Hanedan

Dinerbon Eindhoven Restaurant Hanedan
Adres
Tongelresestraat 278
5613DV Eindhoven
Telefoon
040 2458002
Dinerbon Eindhoven Restaurant Hanedan
Dinerbon Eindhoven Restaurant Hanedan

Heb je trek in echte Turkse specialiteiten, dan ben je bij Restaurant Hanedan aan het juiste adres. Dit horecabedrijf vind je aan de Tongelresestraat 278 in Eindhoven en kenmerkt zich door de gezellige, informele ambiance en de oprecht vriendelijke en attente bediening. Gezien de plaatselijke verkeerssituatie is parkeren voor de deur van het restaurant helaas niet mogelijk, maar op korte loopafstand bevindt zich wel een ruim parkeerplein, zodat je daar zonder problemen toch gewoon je auto kwijt kunt. Als je je dinerbon of dinercheque graag bij Hanedan wilt besteden, dan is het goed om te weten dat het etablissement elke dag van de week geopend is. Van zondag tot en met donderdag kun je er terecht van 2 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds en op vrijdag en zaterdag van 2 uur ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds.

Voor wat betreft de aangeboden menukeuzes doet dit restaurant weinig concessies. Een heel groot deel van de gerechten is écht Turks en wordt dus niet op de één of andere manier een beetje aangepast aan de Nederlandse keuken. De keukenbrigade werkt voor het bereiden van de gerechten alleen maar met volledig verse ingrediënten, waardoor het eindresultaat extra smaakvol wordt. Schuif je bij Hanedan voor een avondje Turks eten aan, dan is het zonder meer mogelijk om er van een uitgebreid meergangendiner te genieten. Je kunt bijvoorbeeld van start gaan met een van de heerlijke soepen naar authentiek Turks recept of als voorgerecht kiezen voor een Turkse salade. Voor het hoofdgerecht heb je onder meer keuze uit döner kebab, yaprak döner (gekruid kalfsvlees), kip sis (gegrild kippenvlees) of shoarma. Om je Turkse eetfestijn perfect af te sluiten kies je vanzelfsprekend voor baklava als nagerecht. Geen tijd of zin om uitgebreid te tafelen bij Hanedan? Dan kun je er ook terecht voor voor een snellere hap in de vorm van bijvoorbeeld een traditionele Turkse pizza met gehakt en pittige kruiden. Het restaurant biedt van veel gerechten op de menukaart ook een kindervariant aan waarbij jonge smulpapen van een kleinere portie worden voorzien.

Restaurant Hanedan is volwaardig acceptant van de dinercheque en de dinerbon, dus je kunt er al je genuttigde dranken en spijzen (deels) mee betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10