Seasons

Dinerbon Eindhoven Seasons
Adres
Catharinaplein 37
5611DE Eindhoven
Telefoon
040 2468808
Dinerbon Eindhoven Seasons
Dinerbon Eindhoven Seasons
Dinerbon Eindhoven Seasons
Dinerbon Eindhoven Seasons

Seasons biedt naar eigen zeggen ‘fine Asian cuisine’. Het Aziatische specialiteitenrestaurant is te vinden aan het Catharinaplein 37 in Eindhoven, alwaar het beschikt over een royaal, modern en luxueus ingericht etablissement. Bij Seasons worden gegarandeerd al je zintuigen geprikkeld, want naast smakelijke en heerlijk geurende gerechten kom je er praktisch ogen te kort om alle opvallende decoraties om je heen goed in je op te kunnen nemen. Wil je liever buiten van de heerlijke dranken en spijzen van deze eetgelegenheid genieten – en laat het Nederlandse weer dat toe – dan kun je desgewenst ook op het terras voor het restaurant plaatsnemen en tijdens het eten en drinken de drukte op en rond het plein in je opnemen. Seasons is elke dag van de week geopend. Je kunt er van half 5 ‘s middags tot half 11 ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Het restaurant biedt twee verschillende concepten onder één dak aan. Uiteraard kun je bij deze eetgelegenheid a la carte keuzes maken uit het beschikbare aanbod aan overheerlijke gerechten. Maar het is ook mogelijk om voor het all you can eat concept van Seasons te gaan waarbij je voor een vaste prijs per persoon zoveel mag eten als je lust. In tegenstelling tot andere restaurants die ook een dergelijk concept aanbieden is er bij dit horecabedrijf echter GEEN tijdslimiet van toepassing. Voor welke variant je ook kiest, de koks van dit smulparadijs kunnen je in alle gevallen voorzien van meer dan 50 verschillende luxe sushi-, grill- en wokgerechten. Kortom of je nu van nigri, tippanyaki, gunkan, temaki of een andere Aziatische smaak houdt, de kans is groot dat je er bij Seasons van kunt smullen. Wil je je eetfestijn tenslotte op toepasselijke wijze afsluiten met een streekgebonden dessert? Kies dan voor het groene thee ijs of een stuk amandelcake.

Welk van de twee concepten bij Seasons ook je voorkeur heeft, je kunt er zeker van zijn dat je dit restaurant niet met een hongerig gevoel verlaat. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je al je genuttigde consumpties aan het einde van je verblijf zonder problemen (deels) af kunt rekenen met het saldo van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10