Seasons

Dinerbon Eindhoven Seasons
Adres
Catharinaplein 37
5611DE Eindhoven
Telefoon
040 2468808
Dinerbon Eindhoven Seasons
Dinerbon Eindhoven Seasons
Dinerbon Eindhoven Seasons
Dinerbon Eindhoven Seasons

Als specialist op het gebied van de mooiste fine dining fusion gerechten serveert Seasons Fine Asian Cuisine in Eindhoven u meer dan 100 verschillende luxe sushi, grill- en wokgerechten. Naast vis- en vleesgerechten, hebben we ook vegetarische opties. Door middel van de verscheidenheid aan onze gerechten proberen wij iedere gast te voorzien van de mogelijkheid om rijkelijk te genieten in ons restaurant.

Het all-you-can-eat formule betekent dat u kunt genieten van onze duurzame, fine dining fusion gerechten voor een vaste prijs, zo veel en zo vaak u zelf op kunt. Kom en geniet nu van deze fine dining experience!

Bekijk onze rijke menukaart voor een compleet overzicht van de smaakvolle en sensationele gerechten. Vis, vlees, vega, iedere gast wordt gelukkig van Seasons Fine Asian Cuisine.

Welk van de twee concepten bij Seasons ook je voorkeur heeft, je kunt er zeker van zijn dat je dit restaurant niet met een hongerig gevoel verlaat. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je al je genuttigde consumpties aan het einde van je verblijf zonder problemen (deels) af kunt rekenen met het saldo van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10