Tapas Catering

Dinerbon Eindhoven Tapas Catering
Adres
Strijpsestraat 83
5616GL Eindhoven
Telefoon
040-2932211
Dinerbon Eindhoven Tapas Catering
Dinerbon Eindhoven Tapas Catering
Dinerbon Eindhoven Tapas Catering

Geniet van de Spaanse keuken in Eindhoven bij Tapas Catering. In deze winkel kunt u terecht voor de heerlijkste Spaanse tapas. Het is ook échte Spaanse tapas, want alle ingrediënten worden rechtstreeks uit Spanje geïmporteerd. In de winkel is van alles te koop. Zo kunt u heerlijke Spaanse vleeswaren, kazen of wijn kopen, maar ook benodigdheden om Spaanse gerechten zelf te bereiden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een paella-pan of ander keukengerei. Als laatste is er ook aardewerk te koop: prachtig beschilderde schaaltjes, borden, kopjes en oliekannetjes.

Naast wat er in de winkel te koop is, biedt Tapas Catering nog veel meer diensten aan. De naam zegt het namelijk al, zij cateren ook. Bij feesten en partijen biedt Tapas Catering de lekkerste tapas aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn Tortilla Española, olijven, inktvisringen, Patatas Bravas en natuurlijk nog veel meer. Bovendien is er ook een broodjes service, waarbij broodjes met Spaans beleg bezorgd worden.

Mocht u zelf ook graag willen leren hoe u thuis uw familie omver kunt blazen met een diner van tapas, ook dan bent u bij Tapas Catering aan het juiste adres. Met een groep vanaf 12 mensen kunt u zich opgeven om meer te weten te komen over de Spaanse keuken en het maken van tapas. Naast deze kookworkshop worden er ook wijnproeverijen georganiseerd. In een typisch Spaanse kamer proeft u Spaanse wijnen, krijgt u uitgebreide uitleg over deze wijnen. Tussendoor wordt er ook tapas geserveerd.

De winkel is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 10 tot 6 uur, op vrijdag van 10 tot 8 uur en op zondag van half 10 tot half 6. Vergeet vooral niet uw dinercheque of dinerbon mee te nemen, want bij Tapas Catering kunt u deze inleveren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10