Eethuys 't Akkertje

Dinerbon Geffe Eethuys 't Akkertje
Adres
Dorpstraat 16
5386AM Geffe
Telefoon
073 532 1541
Dinerbon Geffe Eethuys 't Akkertje

Bij Eethuys ’t Akkertje in Geffen kunt u terecht voor al uw eetwensen. Het voorste gedeelte van het Eethuys is een restaurant. Hier kunt u genieten van lunch en diner, of gewoon zitten voor een lekkere borrel. Naast het restaurant is er een feestzaal, waar u al uw feesten, jubilea, babyshowers, trouwerijen en meer kunt vieren. Aan de zijkant van ’t Akkertje is er ook een cafetaria te vinden. Hier kunt u snacks en friet eten of afhalen.

 

Bij het restaurant van ’t Akkertje kunt u heerlijk komen eten. Alles wordt namelijk vers bereid, tot de sauzen aan toe. Ook werkt ’t Akkertje samen met lokale bedrijven, zodat het voedsel eerlijk geproduceerd is. Dit resulteert in heerlijke gerechten. Voor de lunch is er ruime keuze uit sandwiches, tosti’s, soepen, maaltijdsalades, luxe broodjes, eiergerechten, burgers en 12-uurtjes.

 

Ook voor het diner kunt u langskomen bij ’t Akkertje. Wilt u als voorgerecht liever een sashimi of champignons uit de oven? En bij de hoofdgerechten, kiest u voor varkenshaas, abdijkaasje of zeewolf? Ook bij de desserts is er veel keuze. Neemt u een wafel met gekaramelliseerde appel of een lava cakeje? Dit is slechts een greep uit alle gerechten, er is namelijk nog veel meer om uit te kiezen.

 

Eethuys ’t Akkertje in Geffen is geopend van dinsdag tot en met zondag. Op dinsdag tot en met donderdag is ’t Akkertje open van 12:00 tot 20:00. Op vrijdag, zaterdag en zondag is het Eethuys open van 12:00 tot 21:00. Neem dan ook uw dinerbon of dinercheque mee, want daarmee kunt u onder andere betalen bij ’t Akkertje.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10