Restaurant Colori

Dinerbon Grave Restaurant Colori
Adres
Maasstraat 22
5361GG Grave
Telefoon
048 647 4530
Dinerbon Grave Restaurant Colori
Dinerbon Grave Restaurant Colori

Bij een kleurrijke stad, hoort natuurlijk ook een kleurrijk restaurant. Restaurant Colori in Grave voldoet aan al jouw verwachtingen. Dit kleurrijke restaurant is al meer dan 15 jaar een begrip in Grave. Met een dinerbon kun jij gewoon aanschuiven voor een heerlijke maaltijd in de bourgondische restaurant in Grave.

Gezellig en sfeervol

Als je twee woorden nodig hebt om restaurant Colori te beschrijven, dan zijn het de woorden gezellig en sfeervol. Er hangt altijd een gezellige en huiselijke sfeer in het restaurant. Je wordt vriendelijk welkom geheten bij binnenkomst en kunt direct tot rust komen in het sfeervolle interieur. Het is een perfecte plek om even tot rust te komen en een kop koffie te bestellen, heerlijk te lunchen of 's avonds te genieten van een heerlijk diner.

Vier seizoenen, vier menu's

Ieder jaargetijde kun je een andere menukaart ontvangen bij restaurant Colori. In de zomer heb je natuurlijk veel meer zin in een luchtige lunch en in de winter kan een warm stoofgerecht jouw ideale avondmaaltijd zijn. Ieder seizoen kun je daarom passende gerechten vinden op de menukaart. Dit maakt het ook echt de moeite waard om later weer eens terug te komen. Je geniet van culinaire diversiteit het hele jaar door.

Creatieve keuken

In de keuken staat jong talent iedere dag de beste gerechten te bereiden. Er wordt een creatieve aanpak gebruikt waardoor je altijd unieke en smaakvolle gerechten kunt verwachten. Er wordt gecombineerd met gerechten uit de klassieke Franse keuken, moderne Italiaanse keuken plus de Oosterse keuken. Je wordt dus altijd verrast met bijzondere smaken en structuren. Voor iedereen, jong en oud, is er altijd wel iets lekkers te vinden op de kaart.

Ben jij nog op zoek naar een culinaire uitdaging in een sfeervolle omgeving? Pak jouw dinercheque dan en kom eten bij restaurant Colori in Grave. Aan Maasstraat 22 in Grave kun je dit bourgondische restaurant vinden. Je kunt een tafel reserveren, maar natuurlijk ook altijd gewoon aanschuiven. Geniet van een heerlijke lunch of gezellig avondje uit bij restaurant Colori in Grave.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10