Restaurant PIT

Dinerbon Heeswijk Dinther Restaurant PIT
Adres
Raadhuisplein 7
5473 GC Heeswijk Dinther
Telefoon
0413 320016
Dinerbon Heeswijk Dinther Restaurant PIT
Dinerbon Heeswijk Dinther Restaurant PIT
Dinerbon Heeswijk Dinther Restaurant PIT

Restaurant PIT is een modern restaurant met een geheel eigen karakter. Het bevindt zich in het Brabantse dorp Heeswijk-Dinther aan het Raadhuisplein 7. De dorpse gemoedelijkheid die bij dit etablissement hoogtij viert zorgt er gegarandeerd voor dat je je er snel op je gemak voelt. PIT in de naam van dit restaurant is overigens de afkorting voor het Engelse ‘passion in taste’. Je kunt er dus van op aan een bezoekje aan dit etablissement een aangenaam en smaakvol avontuur gaat worden. Het team van PIT wil je namelijk graag een totaalbeleving bieden waarbij kleur, geur, smaak, sfeer en gastvrijheid de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagde avond zullen vormen. Restaurant PIT is elke maandag en dinsdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van half 6 in de namiddag tot 9 uur ‘s avonds met je dinercheque of dinerbon terecht.

Het culinaire aanbod bij PIT richt zich niet alleen maar op de keuken van een specifiek land of van een specifieke streek. Het restaurant hanteert het concept van de wereldkeuken, waardoor de lekkerste gerechten uit alle windstreken verzameld worden en er vervolgens tal van bijzondere smaakcombinaties ontstaan. Tijdens de bereiding van de verschillende gerechten wordt uitsluitend gewerkt met ingrediënten van topkwaliteit, zodat gegarandeerd lekkere eindproducten aan je zullen worden geserveerd. Daarnaast houdt de chef-kok tijdens het samenstellen van het kaart rekening met de seizoenen, waardoor op basis van het beschikbare verse aanbod regelmatig nieuwe overheerlijke gerechten zullen worden geïntroduceerd. Ga je bij Restaurant PIT uit eten, dan moet je er wel rekening mee houden dat je de touwtjes volledig uit handen geeft aan de chef-kok. Er is bij dit restaurant dus geen sprake van a la carte opties. Met andere woorden, de kok bepaalt wat de pot schaft en zal daarbij gegarandeerd je smaakpapillen verwennen tijdens het door hem met zorg en passie bereide 3-, 4-, 5- of zelfs 6-gangendiner.

Aan het einde van een avondje heerlijk tafelen bij Restaurant PIT volgt vanzelfsprekend de onvermijdelijke rekening voor alle dranken en spijzen waarvan je hebt gesmikkeld. Het is in dat kader goed te weten dat je er voor het betalen ervan probleemloos het tegoed van je dinercheque of je dinerbon kunt benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10