Belcapo (geen e-vouchers)

Dinerbon Helmond Belcapo (geen e-vouchers)
Adres
Havenweg 20
5701 RS Helmond
Telefoon
0492 330035
Dinerbon Helmond Belcapo (geen e-vouchers)
Dinerbon Helmond Belcapo (geen e-vouchers)
Dinerbon Helmond Belcapo (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Belcapo is een volledig Italiaans restaurant, die helemaal 'The Italian Way' gaat. Veel horecazaken serveren naar eigen zeggen Italiaans eten, maar pizza en pasta op het menu maakt een horecazaak nog niet Italiaans. Bij Belcapo wordt gebruik echte verse Italiaanse ingrediënten die voorzien zijn van de Italiaanse keurmerken DOP (Denominazione di Origine Protetta) en IGP (Indicazione Geografica Protetta). Hiermee wordt de authentieke herkomst van de Italiaanse ingrediënten bevestigd. Voor echt authentiek Italiaans eten neem je dus je Dinerbon mee naar Belcapo in Helmond. Ook werkt Belcapo met de befaamde Slow Food procedure, waarbij oude kennis over Italiaans voedsel bewaard blijft. Reden te meer dus om je Dinercheque in te wisselen bij Belcapo.

De menu's van Belcapo

Je kunt natuurlijk losse gerechten van de kaart bestellen, maar vanaf 2 personen kun je met je Dinerbon ook kiezen voor een menu. Probeer bijvoorbeeld 'Menu Belcapo'. Hier laat je je verrassen door een goed gevulde Italiaanse tafel. Het is een 4-gangenmenu met hapjes, antipasta, hoofdgerecht en een dessert. Het menu bestaat uit kleine gerechtjes, zodat je de verschillende smaken kunt proeven en ook gezellig kunt delen. Ga je voor menu 'The Italian Way', dan geniet je van een zeer uitgebreide proeverij met allerlei kleine gerechtjes. Dit is een heel gezellig menu als je met vrienden uit eten gaat. Dan is er ook nog een aperitivo. Dit is meer voordat je van de kaart gaat bestellen en bestaat vooral uit allerlei kleine Italiaanse hapjes.

Bestellen van de kaart

Ga je van de kaart bestellen, dan heb je met je Dinercheque een zeer uitgebreide keuze uit voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. De voorgerechten bestaan uit kleine hapjes, focaccia en pane, antipasta en een selectie aan slow food gerechten. De hoofdgerechten dan? Uiteraard mag pasta niet ontbreken als hoofdgerecht. Je kiest uit verschillende soorten pasta, zoals spaghetti of of risotto. Er zijn ook vlees- en visgerechten. Als je echt authentieke Italiaanse pizza wilt eten, ben je bij Belcapo ook aan het juiste adres. De pizza's worden gemaakt van natuurlijke meelsoorten die ook nog eens volgens oude Italiaanse methodes worden gemalen. De pizza wordt daarna in een steenoven gebakken. Ter afsluiting mag een echt Italiaans dessert niet ontbreken, zoals tiramisu of pannacotta.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10