La Bocca Grande

Dinerbon Helmond La Bocca Grande
Adres
Kerkstraat 41
5701PL Helmond
Telefoon
0492 835255
Dinerbon Helmond La Bocca Grande
Dinerbon Helmond La Bocca Grande

Bij La Bocca Grande bakken ze niet zomaar pizza’s. De koks zijn Italianen die ieder hun eigen specialiteiten hebben. De in Italië opgeleide pizzaiolo, oftewel pizzamaker, bereidt in de steenoven authentieke Italiaanse pizza’s. Ook de verse pasta’s en andere klassieke Italiaanse gerechten worden met liefde en kennis van zaken klaargemaakt. Dankzij de verse, hoogwaardige ingrediënten – die vaak uit Italië zijn geïmporteerd – kunt u een heerlijk avondje culinair genieten. Op naar de Kerkstraat in Helmond en vergeet uw Dinerbon niet!

Dit Italiaanse restaurant is gevestigd in een grondig verbouwd monumentaal pand, zodat u kunt dineren in een stijlvolle, warme en gemoedelijke sfeer. De Italiaanse koks hebben hun sporen verdiend tijdens kookwedstrijden en het runnen van gerenommeerde restaurants. De menukaart begint met heerlijke 'antipasti', waaronder focaccia uit de steenoven en carpaccio van vlees of vis. Dan volgen de verse, huisgemaakte pasta’s, gnocchi en risotto’s. De hoofdgerechten variëren van ossenhaas en steak tot typisch Italiaanse visspecialiteiten. Vindt u alles even lekker en weet u niet wat te kiezen? Het menu van de chef is ideaal als u zich wilt laten verrassen. Het is ook mogelijk om met uw Dinercheque een pizza rossa – met tomaat en diverse belegsoorten – of pizza bianca – met paddenstoelen, bacon of kazen – uit te kiezen. De kinderen kunnen gaan voor spaghetti met verse tomatensaus en verrukkelijke pizza’s met een klein formaat. Laat wel ruimte over voor het dessert. De kaart biedt namelijk diverse lekkernijen, zoals Italiaans ijs, tiramisu, een huisgemaakt chocoladetaartje en pizza met Nutella. Dat is 100% genieten op z'n Italiaans.

Bent u dol op de Italiaanse keuken? Dan kunt u vast ook de mooie Italiaanse wijnen waarderen. Laat u tijdens uw avondje uit met uw Dinerbon adviseren over de uitgebreide wijnkaart van La Bocca Grande, waarop wijnen staan die uit verschillende regio’s in Italië afkomstig zijn. De Nederlandse vertaling van de naam van dit restaurant in Helmond is 'De Grote Mond'. Die komt wel van pas in La Bocca Grande, want smullen wordt het zeker! Uw Dinercheque zal dan goed van pas komen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10