Intermezzo

Dinerbon Hilvarenbeek Intermezzo
Adres
Gelderstraat 9
5081AA Hilvarenbeek
Telefoon
013 505 0465

Bij Italiaans restaurant Intermezzo aan de Gelderstraat 9 in Hilvarenbeek geniet je van eerlijke Italiaanse gerechten, die je eet in een sfeervolle ambiance. Je eet er heerlijke pizza’s uit de oven, al even heerlijke pasta, anti pasti, vis, vlees en vegetarisch, terwijl er voor de kinderen speciale menu’s zijn samengesteld. Uiteraard ontbreken de klassiekers evenmin. Een ideale plek dus om je dinerbon of dinercheque te verzilveren.

Unieke sfeer

De sfeer is er echt uniek, ontspannen, de drempel heel laag en het eten meer dan lekker. Ben je specifiek liefhebber van pizza’s? Of heb je liever pasta? Wens je een tiramisu na? Het kan allemaal bij Intermezzo, waar je je bezoek wel even telefonisch aan moet kondigen. Even telefonisch reserveren dus, het wil nog weleens druk zijn in Hilvarenbeek.

Heerlijk avondje Intermezzo

Soep? Dat hebben ze uiteraard ook en een echte aanrader is absoluut de minestronesoep. Je kunt echter ook kiezen voor een ander voorgerecht in de vorm van bruschette, insalata of carpaccio. De pasta’s van Intermezzo zijn ondertussen wijd en zijd bekend en het inwisselen van je dinercheque of dinerbon meer dan waard. Wat je ook neemt- of dat nou spaghetti, penne, tagliatelle of lasagne is- het is er allemaal even lekker en wordt met even veel liefde bereid. Heb je liever vis in de vorm van gamberoni of salmone, of kies je voor vlees in de vorm van fileto? Of wordt het toch maar pizza, waarvan de bekende varianten als de Margherita, Napolitana, salami en Caprese niet op de menukaart ontbreken. Als afsluiter van een heerlijk avondje Intermezzo moet je echt de tiramisu proberen. Een echte aanrader en ongelooflijk lekker.

Iedereen eet smakelijk aan de Gelderstraat 9 in Hilvarenbeek, waar een ingespeeld team je graag in de watten legt en je alleen de beste gerechten serveert. Een regelrechte aanrader!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10