Fleurian

Dinerbon Huijbergen Fleurian
Adres
Dorpsstraat 21
4635 BC Huijbergen
Telefoon
0164 642680
Dinerbon Huijbergen Fleurian
Dinerbon Huijbergen Fleurian
Dinerbon Huijbergen Fleurian

Ben je op zoek naar een geschikt restaurant voor het besteden van je Dinerbon? Bij Restaurant Fleurian in het Brabantse Huijbergen profiteer je van een gevarieerde menukaart met allerlei verrassende maaltijden. Dit is een gezellig restaurant voor jong en oud. Ga je met je vrienden of samen met familie?

Uit eten gaan doe je niet iedere dag, dus een verrassende maaltijd is erg belangrijk. Specialiteiten van Restaurant Fleurian zijn o.a. de malse Australische ribeye en het 'gambafeest' met verse krokante gamba's, heerlijk gemarineerd in oosterse kruiden. Houd je van gourmetten en steengrillen? Ook hiervoor is de Dinerbon in te zetten. Bij dit restaurant kun je namelijk genieten van een uitgebreide steengril en gourmet die aan tafel wordt geserveerd. Je hebt de keuze uit 6 soorten vlees van topkwaliteit en verschillende groenten en sauzen. Daarbij krijg je een flinke portie verse patat, twee soorten salades en aardappelbolletjes. Als je wilt steengrillen of gourmetten dien je dit wel bij de reservering door te geven. Dat je een onvergetelijke avond tegemoet gaat, staat vast!

Restaurant Fleurian is gezellig ingericht, waardoor je je hier meteen al op je gemak zult voelen. De gastvrouw geeft je graag advies over de verschillende maaltijden op de menukaart en bijpassende wijn. De omgeving van Restaurant Fleurian is zeker de moeite waard. Vooral de Brabantse Wal en grenspark De Zoom-Kalmthoutse Heide zijn uitermate geschikt voor het maken van langdurige wandelingen middenin de natuur. Daarna kun je heerlijk ontspannen met je Dinercheque!

Restaurant Fleurian is gevestigd aan de Dorpsstraat, niet ver van de grens met België. Wil je reserveren met je Dinercheque? Dat kun je doen via de website met het online reserveringsformulier. Ook kun je ze bellen en mailen. Het personeel staat je enthousiast en klantvriendelijk te woord. Als je je reservering online of via de mail doorgeeft staat je reservering pas vast zodra je een bevestiging ontvangen hebt. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag (met uitzondering van feestdagen). Op woensdag tot en met vrijdag zijn ze open van 16.00-21.00 uur, op zaterdag en zondag van 12.00-21.00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10