Taverna Nikos

Dinerbon Mierlo Taverna Nikos
Adres
Dorpsstraat 71
5731 JK Mierlo
Telefoon
0492 664 968
Dinerbon Mierlo Taverna Nikos
Dinerbon Mierlo Taverna Nikos
Dinerbon Mierlo Taverna Nikos

Aan de Dorpsstraat 71 in het gezellige plaatsje Mierlo vindt u Taverna Nikos. Taverna Nikos is een traditioneel Grieks specialiteitenrestaurant, waar u met uw dinerbon van harte welkom bent om te komen proeven van de lekkerste hapjes die de Griekse cuisine te bieden heeft. Ideaal wanneer u de Griekse keuken (beter) wilt leren kennen. De inrichting is zeer tekenend voor een Grieks restaurant. Marmeren vloeren, witte muurtjes en ornamenten en strakke tafels maken het een gezellig geheel en geven dat echte Middellandse zee gevoel. Ook het zonnige terras oogt alsof u echt in het warme Griekenland neerstrijkt voor een heerlijke maaltijd.

In de keuken van Taverna Nikos worden de meest uiteenlopende Griekse hapjes en gerechtjes bereid door de chef. U kunt met uw dinercheque zelf een keuze maken uit de verschillende koude en warme hapjes die op het menu staan, maar u kunt ook gaan voor een proeverij van zeven gangen, met drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en een dessert. Deze proeverij wisselt iedere week en is alleen per tafel te bestellen, Het biedt een leuke reis door de Griekse keuken, waarbij de hoogtepunten van deze cuisine zijn uitgekozen voor de proeverij. Op woensdag en donderdag kunt u bovendien meedoen met ‘voor 10 piek naar de Griek’, u kunt dan al voor 10 euro heerlijk Grieks uit eten bij Taverna Nikos!

Kom zelf de Griekse keuken ervaren en laat u meeslepen in Mediterrane sferen. Gastvrouw Cleopatra Tsatsos hoopt u spoedig welkom te mogen heten in haar restaurant. Uw dinercheque is uiteraard ook welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10