Taverna Nikos

Dinerbon Mierlo Taverna Nikos
Adres
Dorpsstraat 71
5731 JG Mierlo
Telefoon
0492 664 968
Dinerbon Mierlo Taverna Nikos
Dinerbon Mierlo Taverna Nikos
Dinerbon Mierlo Taverna Nikos
Dinerbon Mierlo Taverna Nikos

Aan de Dorpsstraat 71 in het gezellige plaatsje Mierlo vindt u Taverna Nikos. Taverna Nikos is een traditioneel Grieks specialiteitenrestaurant, waar u met uw dinerbon van harte welkom bent om te komen proeven van de lekkerste hapjes die de Griekse cuisine te bieden heeft. Ideaal wanneer u de Griekse keuken (beter) wil leren kennen. De inrichting heeft in de loop der jaren een gehele metamorfose ondergaan. Gezellig en modern Griekse ingericht met een prachtig terras “aan zee”.

In de keuken van Taverna Nikos worden de meest uiteenlopende Griekse hapjes en gerechtjes bereid door de chef. U kunt met uw dinercheque zelf een keuze maken uit de verschillende koude en warme hapjes die op het menu staan, maar u kunt ook gaan voor een 7- gangen proeverij, met drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en een dessert. Deze proeverij wisselt iedere week en is alleen per tafel te bestellen, Het biedt een leuke reis door de Griekse keuken, waarbij de hoogtepunten van deze cuisine zijn uitgekozen voor de proeverij.

Kom zelf de Griekse keuken ervaren en laat u meeslepen in Mediterrane sferen. Gastvrouw  Cleopatra Tsatsos en haar zoon Leonidas hopen u spoedig welkom te mogen heten in het familierestaurant. Uw dinercheque is uiteraard ook welkom in het restaurant! (Let op: de dinercheque is niet te besteden bij de afhaal en bezorgservice).

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10