Castello Nuland

Dinerbon Nuland Castello Nuland
Adres
Prins Bernhardplein 11A
5391AR Nuland
Telefoon
073 8888969

Restaurant Castello is naar eigen zeggen de gezelligste pizzeria van Nuland en omstreken. Je vindt dit horecabedrijf aan het Prins Bernhardplein 11A. De gezellige sfeer in het etablissement wordt niet alleen veroorzaakt door het uiterst vriendelijke personeel, maar ook door de gezellige bontgekleurde inrichting van het pand. De pizzeria beschikt over een volledig open keuken, zodat je precies kunt zien hoe je bestelling wordt klaargemaakt en bij mooi weer kun je op het terras voor de pizzeria plaatsnemen. Tijdens het genieten van een hapje en een drankje in de open lucht heb je dan zicht op drukte van het plein en de daar aanwezige muziektent. Castello is elke dag van de week geopend. Je kunt er van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Alle heerlijkheden die bij deze pizzeria op de menukaart staan worden met passie en liefde voor je klaargemaakt. Tijdens de bereiding maakt men uitsluitend gebruik van écht verse ingrediënten, kruiden en specerijen, zodat er een meer dan smakelijk eindproduct op je bord verschijnt. Zoals je van een echt goede pizzeria mag verwachten staan er bij Castello een indrukwekkend groot aantal verschillende pizzasmaken tot je beschikking om uit te kiezen. Het aanbod bestaat uit talloze vlees- en visvarianten en ook vegetarische pizzafans hebben keus uit meer dan 10 verschillende soorten pizza. Geen liefhebber van pizza? Geen probleem! Want op de menukaart prijken ook allerlei grillgerechten, pasta’s en salades. Restaurant Castello is tevens een geliefde plek bij kleine smikkelaars, want je kunt er ook speciale kinderpizza’s en kindermenu’s bestellen. Daarnaast biedt de pizzeria speciale arrangementen voor kinderfeestjes aan, waarbij de kids zelf hun pizza mogen beleggen en bakken. Je heerlijke smulfestijn bij Castello sluit je eigenlijk vanzelfsprekend af met verrukkelijk Italiaans ijs in de vorm van bijvoorbeeld een dame blanche, een bananen split of een coupe stroopwafel.

Is er aan je gezellige en smakelijke verblijf bij Restaurant Castello een einde gekomen en wordt het tijd om al je genuttigde spijzen en dranken af te rekenen, dan kun je daar bij deze pizzeria zonder problemen gewoon (deels) het saldo van je dinercheque of dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10