Asado Steakhouse

Dinerbon Oosterhout Asado Steakhouse
Adres
Tilburgseweg 5A
4902 TL Oosterhout
Telefoon
0162 436743
Dinerbon Oosterhout Asado Steakhouse
Dinerbon Oosterhout Asado Steakhouse
Dinerbon Oosterhout Asado Steakhouse

Kom dineren met je dinerbon bij Asado Steakhouse in Oosterhout

Waan jij je binnenkort een avond in Argentijnse sferen? Dan doet het je goed om een reservering met je dinerbon te maken bij Asado Steakhouse in Oosterhout. Het woord ‘asado’ staat symbool voor een Argentijnse barbecue. Deze barbecue is een bijzonder onderdeel is van de Argentijnse geschiedenis en cultuur. Met ieder gerecht proef je dus ook het echte Argentinië. Heerlijke vleesgerechten worden op de houtskoolgrill klaar voor je gemaakt. Geniet met vrienden, familie of collega’s en kom binnenkort een keer langs bij Asado Steakhouse in Oosterhout.

Verse steaks met bijpassende wijnen in Asado Steakhouse in Oosterhout

Denk je aan vleesgerechten, dan denk je natuurlijk meteen aan een perfect gegaarde steak. Dat is dan ook precies de specialiteit waar de chefs van Asado Steakhouse in Oosterhout al jarenlang bekend om staan. Uiteraard kan het vriendelijke personeel je ook alles vertellen over een bijpassende wijn, zodat je heerlijk geniet in een prachtige en vooral ongedwongen ambiance. Er wordt in de keuken van het restaurant enkel gewerkt met verse producten, zodat je deze kwaliteit niet alleen ziet maar ook proeft. Het interieur van het restaurant is voor de volle 100% handgemaakt en oog voor detail staat hier centraal.

Met wie breng jij binnenkort een keer een bezoek aan Asado Steakhouse in Oosterhout

Of je je dinercheque nu met een groot gezelschap of een klein gezelschap uit gaat geven, Asado Steakhouse in Oosterhout biedt voor grote groepen en kleine groepen voldoende plek. Hierdoor kun je ook perfect een verjaardag, event, bruiloft of bedrijfsuitje organiseren. Reserveren met je dinercheque kun je doen door even te bellen. Heb je dieetwensen of allergieën? Geef dit dan ook even door als je belt met het personeel van Asado Steakhouse in Oosterhout.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10