Eeterij Voorafentoe

Dinerbon Oss Eeterij Voorafentoe
Adres
Galerij 2
5341CL Oss
Telefoon
0412 632636
Dinerbon Oss Eeterij Voorafentoe
Dinerbon Oss Eeterij Voorafentoe
Dinerbon Oss Eeterij Voorafentoe
Dinerbon Oss Eeterij Voorafentoe

Eeterij Voorafentoe bevindt zich aan de Galerij 2 in het winkelhart van Oss. Het horecabedrijf is voorzien van een moderne inrichting met gezellige, frisse kleuren en beschikt over een verwarmd terras, zodat je er het hele jaar door desgewenst ook lekker in de open lucht kunt eten en drinken. De Bourgondische lekkernijen die er aan je geserveerd kunnen worden in combinatie met oprecht vriendelijk personeel, dat ook écht aandacht aan je schenkt, maakt het plaatje van een aangenaam verblijf bij dit etablissement compleet. Zondag en maandag is de eeterij in de regel gesloten, tenzij het koopzondag in het centrum van Oss is. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij geopend vanaf 9 uur ‘s morgens. Dinsdag en woensdag sluit de eeterij om 5 uur ‘s avonds en donderdag kun je er tot 8 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht. OP vrijdag en zaterdag is de eeterij tot 6 uur geopend.

De open benadering die het bedienend personeel richting de gasten van de eeterij hanteert wordt ook doorgetrokken naar de keuken. Die is bij Voorafentoe namelijk volledig open, zodat je precies kunt zien hoe al je bestelde heerlijkheden voor je worden klaargemaakt. Gezien het feit dat deze eetgelegenheid ook overdag geopend is bevat de menukaart een heleboel opties voor een smakelijke lunch. Voorafentoe biedt je onder meer een indrukwekkend groot aantal verschillende soepen en broodjes, zodat er ongetwijfeld iets tussen staat dat helemaal aan je favoriete smaak voldoet. Heb je grote trek voor de lunch of wil je gewoon lekker dineren bij deze eeterij, dan kan de keukenbrigade allerlei overheerlijke vlees- en visgerechten voor je klaarmaken, die naar keuze gecompleteerd worden met aardappelschijfjes, frites, rijst of tagliatelle. Eet je liever geen vlees en vis, dan biedt Voorafentoe je ook diverse vegetarische alternatieven. Voor jonge smikkelaars is er tenslotte een kindermenu verkrijgbaar, bestaande uit friet met appelmoes en een snack en als toetje een verrassing.

Heb je heerlijk Bourgondisch getafeld bij Eeterij Voorafentoe en is het moment aangebroken om de openstaande rekening te voldoen, dan kun je daar vanzelfsprekend probleemloos het saldo van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10