De Heusche Bollaert

Dinerbon Putte De Heusche Bollaert
Adres
Eerste Verdelingsweg 6
4645RT Putte
Telefoon
0164 602103
Dinerbon Putte De Heusche Bollaert
Dinerbon Putte De Heusche Bollaert

Eindeloos genieten met je dinerbon bij restaurant de Heusche Bollaert

Met jouw dinerbon kun je een reservering maken bij de Heusche Bollaert. Ben je al bekend met dit restaurant? Hier kun je bijvoorbeeld genieten van een verse koffie of een koffie de luxe met allerlei lekkere zoetigheden. Is het buiten lekker weer, dan leent het terras zich uitstekend voor een dagje weg, in combinatie met een fietstocht of wandeltocht. Geniet van een ijsje in de zomer en van warme gerechten met warme chocomel met slagroom en glühwein tijdens de wintermaanden. Kom je binnenkort ook een keer langs met je dinercheque?

Een veelzijdige menukaart staat centraal bij de Heusche Bollaert

Op de menukaart van de Heusche Bollaert heb je de keuze uit veelzijdig aanbod aan gerechten. Denk hierbij aan diverse vleesgerechten en visgerechten. Ook kun je kiezen uit maar liefst 100 pannenkoeken en verschillende warme Brusselse wafels en poffertjes. Een fijne kaart als je snel even iets wilt eten of uitgebreid wenst te lunchen en voor zowel de vegetariër als de vleesliefhebber en visliefhebber zijn en diverse leuke gerechten te bestellen. Welke gerechten wil jij een keer uitproberen met je dinercheque? De keuken is open vanaf 11:00 uur en sluit om 20.00 uur.

Breng een bezoek aan het gezellige Putte

De Heusche Bollaert is gelegen in de Brabantse bossen, namelijk in Putte. Grenspark de Zoom en de Brabantse Wal lenen zich uitstekend voor een prachtige wandeling en bij het restaurant kom je even helemaal tot rust. Onderneem een van de vele wandelroutes of parkeer je auto direct bij de Heusche Bollaert en kom gewoon even langs om wat te eten en te drinken. Het pand is rolstoel vriendelijk en voor jong en oud is er meer dan genoeg keuze op de menukaart.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10