Restaurant De Klok

Dinerbon Reusel Restaurant De Klok
Adres
Turnhoutseweg 32
5541NZ Reusel
Telefoon
0497 641320
Dinerbon Reusel Restaurant De Klok
Dinerbon Reusel Restaurant De Klok

Bij Restaurant De Klok aan de Turnhoutseweg 32 in Reusel worden Brabantse gezelligheid en heerlijk Bourgondisch genieten op perfecte wijze met elkaar gecombineerd. Het recentelijk volledig vernieuwde etablissement is voorzien van een modern en sfeervol interieur en biedt je volop aangename zitplaatsen waar je op je gemak iets te eten en te drinken. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich ook een erg groot tuinterras waar het op fraaie lente- en zomerdagen absoluut goed toefen is. Het terras wordt in de zomerperiode ook regelmatig gebruikt voor barbecue-activiteiten van de chef-kok zodat je heerlijk in de open lucht van gegrilde lekkernijen kunt smikkelen. Restaurant De Klok is standaard elke maandag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er gewoon vanaf 11 uur ‘s morgens met je dinercheque of dinerbon terecht.

De verschillende culinaire mogelijkheden die dit restaurant annex eetcafé je biedt zijn aangenaam divers. Het is namelijk mogelijk om er te lunchen, te brunchen en te dineren. Daarnaast organiseert het vriendelijk personeel van De Klok desgewenst ook een high tea of een alcoholische variant daarop, die dan een high wine of een high beer wordt genoemd. Je kunt er ook op elk gewenst moment van de dag zoete of hartige pannenkoeken bestellen. Op de lunchkaart van dit etablissement prijken talrijke overheerlijke broodjes, tosti’s, uitsmijters en omeletten. Wil je echter iets bijzonders rond het middaguur? Kies dan bijvoorbeeld voor de gebakken mosselen van De Klok. Ook de dinerkaart bevat een heleboel heerlijke keuzemogelijkheden. Als voorgerecht kun je kiezen uit verschillende soepen en cocktails, terwijl de hoofdgerechten onderverdeeld zijn in varianten met vlees, vis of pasta. De keukenbrigade van dit restaurant kan desgewenst ook je honger stillen door een heerlijke salade voor je klaar te maken. Je 3-gangendiner bij De Klok rond je af met een lekkere keuze van de ijskaart. Vind je het lastig om uit het grote aanbod de meest smakelijke combinaties te maken, kies dan voor een van de drie menu’s die met zorg door de chef-kok voor je zijn samengesteld.

Omdat Restaurant De Klok acceptant is van de dinercheque en de dinerbon is kun je er tijdens het afrekenen van je genuttigde consumpties natuurlijk gewoon je beschikbare saldo gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10