Restaurant de Beurs

Dinerbon Sint-Oedenrode Restaurant de Beurs
Adres
Heuvel 44
5492 AD Sint-Oedenrode
Telefoon
0413-472645

U kunt bij De Beurs altijd terecht voor een heerlijke lunch of een uitstekend diner. Het is in Oedenrode de aangewezen locatie voor een geslaagde etentje. Ze hebben hier dan ook de service, kwaliteit en natuurlijk de Brabantse gemoedelijk hoog in het vaandel. Daarom bent u ook altijd welkom om met een Dinerbon van Diner Cadeau te betalen.

Het is geen verrassing dat in de omgeving iedereen wel eens van De Beurs heeft gehoord. Het bijzondere eten, de enorme gastvrijheid en de mogelijkheid om een eigen feestje te organiseren hebben dit restaurant meer dan op de kaart gezet. De bewoners van de buurt hebben dan ook nooit de vraag ‘Waar gaan we eten?’. Het antwoord op deze vraag is dan ook altijd ‘De Beurs natuurlijk.’

Met een wijd arrangement bent u altijd welkom om uw feestje te organiseren bij dit bijzondere etablissement. Als u een locatie zoekt voor een receptie of dat gezellige familie feest, het is allemaal mogelijk. Het zal dan ook niemand verbazen dat ze bijna altijd vol staan met reserveringen. Dat komt omdat ze altijd alles op alles zetten om het beste voor hun gasten te verzorgen en dit te doen met de echte Brabantse zachte g.

Laat dus niet langer op u wachten. Bij De Beurs staan ze namelijk te popelen om voor u een bijzondere avond te organiseren. Of gewoon om een lekkere maaltijd op uw bord te toveren. Ook met een Dinercheque van Diner Cadeau bent u van harte welkom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10