Brasserie De Pastorie

Dinerbon Sprundel Brasserie De Pastorie
Adres
Sint Janstraat 62
4714 EH Sprundel
Telefoon
0165 – 85 31 11
Dinerbon Sprundel Brasserie De Pastorie

Sprundel is een dorp gelegen tussen Breda en Roosendaal in Noord-Brabant. De oude pastorie in dit dorp is omgetoverd in een mooie brasserie. Deze Brasserie de Pastorie ligt, omdat het dus vroeger een pastorie was, naast de kerk van Sprundel. De brasserie is gezellig ingericht en ze garanderen dat er voor ieder wat wils is op de menukaart. Tevens heeft Brasserie de Pastorie het grootste terras van Sprundel. Bij mooi weer kunt u hier natuurlijk heerlijk vertoeven. Wat verder een voordeel is van het terras, is dat er een grote speeltuin naast is voor uw kinderen. Uw kinderen kunnen daar dus lekker spelen, terwijl u op het terras in het zonnetje (of onder de parasol) zit.

 

Op de kaart is genoeg keuze voor iedereen. Bij de lunch kunt u bijvoorbeeld kiezen uit broodjes, soepen en salades. Voorbeelden zijn een club sandwich, broodje warme forel, tomatensoep, salade avocado caprese en salade geitenkaas. Voor de kinderen is er een speciale kaart voor de lunch en het diner, met bijvoorbeeld friet, poffertjes en een broodje kroket. Voor uzelf kunt u bij de voorgerechten bij het diner bijvoorbeeld kiezen uit vitello tonato of geitenkaas met walnoot, spek en honing. Bij het hoofdgerecht is er onder andere keuze uit varkenshaasmedaillons, gebakken kabeljauwfilet of aubergine a la Napoilitana. Voor de nagerechten kunt u kiezen uit dame blanche, warme kersen met vanille-ijs en slagroom of een kaasplankje.

 

Brasserie de Pastorie is van woensdag tot en met zondag geopend. Dan kunt u dus uw dinerbon of dinercheque inleveren. Op maandag en dinsdag is de brasserie gesloten. Op de andere dagen opent De Pastorie om 11:30. Tot 20:00 kunt u reserveren voor het diner.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10